Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cel mai bun ulei de motor pentru Renault Master

Suntem din ce în ce mai mulți oameni care doresc să efectueze singuri întreținerea Renault Master, evident, forța de muncă în mecanică este foarte scumpă și cel mai puțin serviciu de bază poate depăși destul de repede 100 de euro. Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dificile și nu le putem efectua toată întreținerea, dar unele funcționează ca întreținând Renault Master poate fi efectuată fără prea mare dificultate. Vă vom ajuta astăzi să alege cel mai bun ulei de motor pentru Renault Master , acest lucru vă va permite să vă înlocuiți uleiul fără nicio bătaie de cap și să vă garantați un comportament optim al motorului. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea cum să alegi uleiul de motor potrivit pentru Renault Master , apoi, într-o a doua etapă, care sunt cele 3 cele mai bune uleiuri de motor pentru Renault Master și, în final, vom încheia cu câteva sugestii despre cum să vă alegeți uleiul de motor.

Cum să alegi cel mai bun ulei de motor pentru Renault Master

>.

Vom începe astfel pagina noastră de conținut cu un mic ghid de cumpărare care să vă ajute alege cel mai bun ulei de motor pentru Renault Master cu liniște sufletească. Pentru a realiza acest lucru, vom verifica criteriile care diferențiază tipul de ulei și apoi vom verifica diferitele tipuri de ulei de motor. Oricare ar fi cazul, trebuie să știi că dacă îți alegi uleiul de motor cu precizie, pe lângă faptul că îl păstrezi, vei reduce consumul și emisiile de CO2.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Renault Master, ce să faci?

Criteriile care diferențiază uleiurile de motor pentru Renault Master?

.

Scopul uleiului de motor din Renault Master este de a vă lubrifia unitatea motorului pentru a vă asigura că toate treptele din acesta pot funcționa fără probleme. , și pentru a păstra integritatea fiecăruia dintre elementele sale. În plus, acest ulei, care va limita toată frecarea, va avea alte sarcini precum prevenirea coroziunii, ajutând la disiparea căldurii în unitatea motorului și garantând etanșarea . Aceste uleiuri pot fi cumpărate în cutii de 5 litri. Vom verifica acum diferite criterii de cumpărare a uleiului de motor pentru Renault Master :

 • Vâscozitatea la rece a uleiului de motor pentru Renault Master (numărul din fața literei „W”, care înseamnă „Iarna”): Această valoare va arăta capacitatea motorului de a porni la rece în funcție de vâscozitatea uleiului. 0W înseamnă -30°C; 5W înseamnă -25°C, 10W înseamnă -20°C și 15W înseamnă -15°C. Prin urmare, depinde de dvs. să o modificați la temperatura la care conduceți Renault Master.
 • Vâscozitatea fierbinte a uleiului de motor pentru Renault Master (valoarea după „W”): Valoare între 20 și 60, este necesar să aveți în vedere că cu cât valoarea este mai mare, cu atât stratul de ulei pe care îl veți avea la cald este mai gros pentru a vă proteja unitatea motorului, și cu atât valoarea este mai mică. , cu atât mai puțină frecare vei avea când este cald și, prin urmare, îți scazi consumul. Cu toate acestea, dacă folosiți Renault Master în oraș sau cu un stil de condus sportiv, este mai bine să îl protejați deși fierbinte.
 • Standardele: Sunt realizate pe spatele recipientului de ulei, le puteți descoperi precum „ACEA C1 – C4” sau „VW 500. 01”, sunt doar standarde de compatibilitate cu diferite mărci de mașini, trebuie să verificați în ghidul Renault Master că uleiul în cauză este compatibil cu unitatea motorului dumneavoastră.
 • Mărcile de ulei: Vă rugăm să rețineți că marca ar trebui să aibă o influență foarte mică în judecata dvs., există suficiente criterii obiective în compoziția uleiului de motor pentru Renault Master pentru a evita să vă concentrați pe un criteriu subiectiv precum marca, unii producători de automobile au parteneriate și vă va sugera anumite mărci, dar nu este necesar să respectați aceste recomandări.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Renault Master 3, ce să faci?

Diferitele tipuri de ulei de motor pentru Renault Master

 • Uleiuri de motor „minerale” 15w40: Se numesc uleiuri minerale deoarece sunt compuse în principal din ulei brut rafinat, care le va da vâscozitate maximă și deci o grosime potrivită pentru motoarele vechi care consumă adesea ulei. Cu toate acestea, faptul că sunt naturale îi va declanșa să-și piardă mai destul de repede proprietățile de lubrifiere, așa că va fi necesar să se scurteze intervalele dintre schimburile de ulei.
 • Semisintetic 10w40: Acest ulei are un raport calitate/pret bun si se spune ca este semisintetic deoarece este inca compus din mai multe componente care ii vor creste durata de viata. Este astfel recomandat pentru o utilizare polivalentă a vehiculului său. În plus, favorizează o pornire la rece mai simplă decât un ulei mineral. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți să înlocuiți uleiul la fiecare 10 km.
 • Uleiul „sintetic” 5w40: Acest tip de ulei este cu adevărat adaptat la motoarele recente Renault Master, evident, protecția unității motorului va fi maximă și pornirea la rece. Prin urmare, este o alegere bună fie pentru persoanele care circulă în centrele orașelor, care au un stil de condus sportiv, fie care conduc pe distanțe lungi și doresc să reducă frecvența înlocuirii uleiului.

Cele mai bune 3 uleiuri de motor pentru Renault Master

Începem acum a doua noastră secțiune în care ne vom concentra pe cele mai bune uleiuri de motor pentru Renault Master, vă vom prezenta gama noastră și vă vom îndruma către cei mai buni retaileri pentru a vă putea lua decizia în cele mai bune circumstanțe. Ne-am străduit să vă prezentăm numai uleiuri adaptate Renault Master, astfel încât să nu descoperiți „10w40” în selecția noastră.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Renault Master, ce să faci?

Cel mai bun ulei de motor low-cost pentru Renault Master

Am facut alegerea de a selecta cele mai bune doua uleiuri de motor pentru Renault Master lowcost, astfel incat in functie de nevoile dumneavoastra sa puteti face alegerea.

Castrol GTX 15W40

Acest ulei de calitate vă va permite să înlocuiți sau să completați nivelul de ulei al Renault Master cu deplină liniște, la un preț imbatabil.

Beneficii: 

 • Valoare pentru bani
 • Perfect dacă unitatea dvs. de motor începe să facă mile pe ea.
 • Calitate minerală.

Incomoda

 • Periodicitatea golirii, aproximativ 10 km
 • Capacitate de pornire la rece dacă locuiți într-o regiune rece

Mobil Super 3000 5W40

O marcă prestigioasă care vă oferă un kit pentru a vă schimba uleiul plus un litru suplimentar pe care îl puteți folosi pentru a verifica nivelul de ulei al Renault Master.

.

Beneficii:

 • Un ulei 100% sintetic care va rezista in timp.
 • Potrivit pentru utilizarea intensivă a vehiculului dumneavoastră.
 • Pret.

Dezavantaje:

 • Mai puțin potrivit pentru motoarele mai vechi.

Cel mai bun ulei pentru unitatea de motor de gama medie pentru Renault Master

Mobil Super 3000 FE 5W30

Acest ulei sintetic are un raport calitate-preț imbatabil și vă va proteja unitatea motorului, turbo sau injecția.

Beneficii

 • Material sintetic de înaltă calitate care vă va permite să vă distanțați canalele de scurgere.
 • Un preț pentru a face această calitate interesantă.
 • Potrivit pentru toate tipurile de țevi

Incomoda

 • Mai puțin potrivit pentru vehicule mai vechi sau vehicule cu un kilometraj destul de mare.

Cel mai bun ulei de motor premium pentru Renault Master

Castrol Edge 5W30

Un ulei de motor sintetic premium pentru a vă proteja Renault Master de frecare, chiar și în cele mai proaste condiții.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Renault Master

Beneficii

 • Ulei de top de gamă pentru unitatea motor ideal pentru toate motoarele de la Renault Master
 • Pornire în toate condițiile.

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este ideal pentru vehicule mai vechi

Castrol Magnatec 0W30

Un ulei de motor ultrasintetic pentru Renault Master care va fi adaptat celor mai dificile motoare precum cele echipate cu Start și Stop.

Beneficii

 • Pornire la rece în cele mai proaste condiții.
 • Potrivit pentru cele mai solicitante motoare.
 • Potrivit pentru motoarele echipate cu Start și Stop

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este ideal pentru vehicule mai vechi sau motoare cu mai mult de 200 de kilometri

Câteva sugestii despre alegerea uleiului potrivit pentru unitatea de motor pentru Renault Master

Și pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să folosiți bine uleiul de motor din Renault Master și să faceți alegerea corectă atunci când îl cumpărați:

  • Rețineți că o cutie de ulei deschisă trebuie aruncată după un an și să nu mai fie folosită deoarece își pierde o componentă bună din capacitatea sa și poate deteriora unitatea motorului.
  • Respectați sfaturile furnizorilor de ulei și producătorilor de mașini și utilizați numai uleiuri compatibile cu unitatea de motor a Renault Master.

.

 • Intervalele de înlocuire a uleiului anunțate de producătorul uleiului unității motorului sunt importante, nu depășiți kilometrajul indicat pe recipient între fiecare înlocuire a uleiului

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Renault Master, accesați categoria noastră Renault Master.

Legătura cu publicația principală