Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cel mai bun ulei de motor pentru Hyundai i10

Suntem din ce în ce mai mulți oameni care doresc să efectueze singuri întreținerea Hyundai i10, de fapt, forța de muncă în mecanică este foarte costisitoare și cel mai mic serviciu de bază poate depăși rapid 100 de euro. Automobilele recente sunt din ce în ce mai complexe și nu le putem efectua toată întreținerea, dar unele funcționează ca întreține Hyundai i10 poate fi efectuată fără prea mare dificultate. Vă vom ajuta pe această pagină web să alege cel mai bun ulei de motor pentru Hyundai i10 ta , acest lucru vă va permite să faceți schimbul de ulei fără nicio bătaie de cap și să vă asigurați un comportament ideal al unității motorului. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi cum să alegi uleiul de motor potrivit pentru Hyundai i10 , apoi, într-o a doua etapă, care sunt cele 3 cele mai bune uleiuri de motor pentru Hyundai i10 și, în final, vom încheia cu câteva sugestii despre cum să vă alegeți uleiul de motor.

Cum să alegi cel mai bun ulei de motor pentru Hyundai i10

>.

Vom începe astfel pagina noastră de conținut cu un mic ghid de cumpărare care să vă ajute alege cel mai bun ulei de motor pentru Hyundai i10 ta cu liniște sufletească. Pentru a face acest lucru, vom verifica criteriile care diferențiază tipurile de ulei și apoi vom verifica diferitele tipuri de ulei de motor. Oricum ar fi cazul, trebuie să știți că dacă alegeți corect uleiul de motor, în plus față de conservarea acestuia, veți reduce consumul și emisiile de CO2.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Hyundai i10?

Specificațiile care diferențiază uleiurile de motor pentru hyundai i10?

.

Scopul uleiului de motor din Hyundai i10 este de a lubrifia unitatea motorului pentru a vă asigura că toate treptele din acesta pot funcționa eficient. , și pentru a păstra integritatea fiecăruia dintre elementele sale. În plus, acest ulei, care va limita toată frecarea, va avea și alte funcții precum prevenirea coroziunii, ajutând la disiparea căldurii în unitatea motorului și garantând etanșarea . Aceste uleiuri pot fi achiziționate în cutii de 5 litri. Vom verifica acum diferite criterii pentru achiziționarea uleiului de motor pentru hyundai i10 :

 • Vâscozitatea la rece a uleiului de motor pentru hyundai i10 (numărul din fața literei „W”, care înseamnă „Iarna”): Această valoare va arăta capacitatea motorului de a porni la rece în funcție de vâscozitatea uleiului. 0W înseamnă -30°C; 5W înseamnă -25°C, 10W înseamnă -20°C și 15W înseamnă -15°C. În consecință, depinde de tine să-l adaptezi la condițiile climatice în care conduci Hyundai i10.
 • Vâscozitatea fierbinte a uleiului de motor pentru hyundai i10 (valoarea după „W”): valoare între 20 și 60, este esențial să rețineți că, cu cât valoarea este mai mare, cu atât stratul de ulei pe care îl veți avea la cald pentru a vă proteja unitatea motorului este mai gros și cu cât valoarea este mai mică, mai puțină frecare veți avea când este cald și, în consecință, vă reduceți consumul. Cu toate acestea, dacă folosești Hyundai i10 în oraș sau cu un stil de condus sportiv, este mai bine să-l protejezi când este cald.
 • Cerințe: Sunt realizate pe spatele recipientului de ulei, le puteți găsi precum „ACEA C1 – C4” sau „VW 500. 01”, sunt doar cerințe de compatibilitate cu diferite mărci de mașini, trebuie să verificați în ghidul Hyundai i10 că uleiul în cauză este potrivit pentru unitatea dvs. de motor.
 • Marci de ulei: Va rugam sa fiti constienti de faptul ca marca ar trebui sa aiba foarte putin efect in rationamentul dumneavoastra, exista suficiente specificatii obiective in compozitia uleiului de motor pentru hyundai i10 pentru a evita concentrarea asupra unui criteriu subiectiv precum marca, unii producatori de automobile au parteneriate și vă va încuraja pe anumite mărci, dar nu este necesar să urmați aceste sugestii.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Hyundai i10?

Diferitele tipuri de ulei de motor pentru Hyundai i10 dumneavoastră

 • Uleiuri de motor „minerale” 15w40: Se numesc uleiuri minerale deoarece sunt compuse în mod specific din ulei brut rafinat, care le va da vâscozitate maximă și, în consecință, o grosime potrivită pentru motoarele vechi care consumă adesea ulei. Pe de altă parte, faptul că sunt naturale le va face să-și piardă mai repede proprietățile de lubrifiere, astfel că va fi necesară scurtarea intervalelor dintre schimburile de ulei.
 • Semisintetic 10w40: Acest ulei are un raport calitate/pret bun si se spune ca este semisintetic deoarece este inca compus din anumite elemente care ii vor imbunatati durata de viata. Este astfel sugerat pentru o utilizare polivalentă a vehiculului său. În plus, favorizează un început mai simplu la rece decât un ulei mineral. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți să schimbați uleiul la fiecare 10 km.
 • Uleiul „sintetic” 5w40: Acest tip de ulei este cu adevărat adaptat la motoarele recente hyundai i10, într-adevăr, protecția unității motorului va fi optimă și începe și frigul. Prin urmare, este o alegere bună fie pentru persoanele care circulă în centrele orașelor, care au un stil de condus sportiv, fie care circulă pe distanțe lungi și doresc să limiteze frecvența schimbului de ulei.

Cele mai bune 3 uleiuri de motor pentru hyundai i10

Începem acum a doua noastră secțiune în care ne vom concentra pe cele mai bune uleiuri de motor pentru hyundai i10, vă vom prezenta sortimentul și vă vom direcționa către cei mai buni dealeri, astfel încât să puteți produce alegerea dvs. în cele mai bune circumstanțe. Ne-am propus să prezentăm numai uleiuri adaptate pentru Hyundai i10 dvs., așa că nu veți găsi de fapt „10w40” în selecția noastră.

Weiterlesen:
Lumină portocalie hyundai i10 care rămâne aprinsă

Cel mai bun ulei de motor low-cost pentru hyundai i10

Am facut alegerea de a selecta cele mai bune doua uleiuri de motor pentru hyundai i10 lowcost, astfel incat corespunzator nevoilor dumneavoastra sa puteti face alegerea dumneavoastra.

Castrol GTX 15W40

Acest ulei de calitate vă va permite să schimbați sau să completați nivelul de ulei al Hyundai i10 cu o liniște deplină, la un preț imbatabil.

Beneficii: 

 • Valoare pentru bani
 • Perfect dacă unitatea dvs. de motor începe să parcurgă kilometri pe ea.
 • Calitate minerală.

Incomoda

 • Periodicitatea golirii, aproximativ 10 km
 • Abilitatea de a începe la rece dacă locuiți într-o regiune rece

Mobil Super 3000 5W40

O marcă prestigioasă care îți oferă un kit pentru a-ți face schimbul de ulei plus un litru suplimentar pe care îl poți folosi pentru a verifica nivelul de ulei al Hyundai i1.

.

Beneficii:

 • Un ulei 100% sintetic care va rezista in timp.
 • Potrivit pentru utilizarea intensivă a vehiculului dumneavoastră.
 • Pret.

Dezavantaje:

 • Mai puțin potrivit pentru motoarele mai vechi.

Cel mai bun ulei pentru unitatea de motor de gama medie pentru hyundai i10

Mobil Super 3000 FE 5W30

Acest ulei sintetic are un raport calitate-preț imbatabil și vă va proteja unitatea motorului, turbo sau injecția.

Beneficii

 • Material sintetic de înaltă calitate care vă va permite să vă distanțați canalele de scurgere.
 • Un preț pentru această calitate interesantă.
 • Potrivit pentru toate tipurile de conducte

Incomoda

 • Mai puțin potrivit pentru automobile mai vechi sau automobile cu destul de mult kilometraj.

Cel mai bun ulei de motor premium pentru hyundai i10

Castrol Edge 5W30

Un ulei de motor sintetic premium pentru a vă proteja Hyundai i10 de frecare, chiar și în cele mai proaste condiții.

Weiterlesen:
Când să schimb discurile de frână hyundai i10?

Beneficii

 • Ulei de vârf pentru unitatea motor, potrivit pentru toate motoarele de la hyundai i10
 • Pornire în toate condițiile.

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este potrivit pentru automobile mai vechi

Castrol Magnatec 0W30

Un ulei de motor ultra-sintetic pentru Hyundai i10 dvs., care va fi adaptat celor mai dificile motoare, cum ar fi cele echipate cu Start și Stop.

Beneficii

 • Pornire la rece în cele mai proaste condiții.
 • Potrivit pentru cele mai solicitante motoare.
 • Potrivit pentru motoarele echipate cu Start și Stop

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este potrivit pentru automobile mai vechi sau motoare cu mai mult de 200 de kilometri

Câteva sugestii despre alegerea uleiului potrivit pentru unitatea de motor pentru Hyundai i10 dumneavoastră

Și pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să utilizați corect uleiul de motor în Hyundai i10 și să faceți alegerea potrivită atunci când îl cumpărați:

  • Rețineți că o cutie de ulei deschisă trebuie aruncată după un an și să nu mai fie folosită, deoarece își pierde o bună parte din capacitate și poate afecta unitatea motorului dumneavoastră.
  • Respectați sugestiile producătorilor de ulei și ale producătorilor de mașini și utilizați numai uleiuri compatibile cu unitatea de motor a Hyundai i10 dvs.

.

 • Intervalele de schimbare a uleiului anunțate de producătorul uleiului unității motorului sunt importante, nu depășesc kilometrajul indicat pe canistra între fiecare schimbare de ulei

.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre hyundai i10, aruncați o privire la categoria hyundai i10.

Legătura cu publicația principală