Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cea mai bună unitate principală pentru Lincoln MKC

A avea o mașină plăcută este deja esențial, dar suntem și obișnuiți să ne petrecem zilele înconjurați de conținut multimedia, fie că este muzică sau video, și avem acces din ce în ce mai ușor la acest tip de conținut și este firesc să avem vreți să faceți un lucru similar la volanul Lincoln MKC-ului nostru. De aceea, în acest articol vom afla ce este cea mai bună unitate principală pentru Lincoln MKC . Dacă doriți să cumpărați un radio auto nou pentru a vă bucura de mai multe funcționalități sau pentru a asculta muzica preferată, ați ajuns la pagina potrivită. Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la cum să alegeți unitatea principală pentru Lincoln MKC dvs. și, în al doilea rând, care sunt diferitele tipuri de radiouri auto și, în final, ce sunt cele mai bune radiouri auto pentru Lincoln MKC .

Cum să alegi unitatea principală pentru Lincoln MKC?

Așa că începem conținutul nostru cu cum să alegi o unitate principală pentru Lincoln MKC , pentru a vă ajuta să vă faceți alegerea, vom vorbi despre diferitele funcționalități care diferențiază radiourile auto și, astfel, vă permit să privilegiați anumite modele în funcție de cerințele dumneavoastră.

Diferitele caracteristici ale unei unități principale pentru Lincoln MKC

 • Dimensiunea unității principale la Lincoln MKC : Proporțiile radio-urilor auto sunt exprimate în DIN , 1 DIN este echivalent cu un slot pentru radio auto convențional, care va fi potrivit pentru majoritatea vehiculelor, iar un radio auto 2 DIN este de două ori mai mare și are în general un ecran, tactil sau nu, care poate fi până la 7 inci în dimensiune . Dacă doriți un radio auto 2 DIN, va trebui să asigurați un spațiu corespunzător pentru a avea posibilitatea de a repara radioul auto pe Lincoln MKC dumneavoastră.

  .

 • Puterea sonoră a unității dvs. principale: Acesta este unul dintre cele mai importante elemente în alegerea radioului potrivit pentru Lincoln MKC dumneavoastră, deoarece un radio auto prea puternic vă poate deteriora difuzoarele, iar un radio auto prea slab poate produce o reproducere slabă a sunetului în autovehiculul dumneavoastră. Și, când înlocuiți radioul auto pentru a avea un sunet mai bun, uitați-vă cu atenție la manualul de utilizare al Lincoln MKC , pentru a cunoaște puterea sistemului dvs. de sunet care este determinată de finisajul acestuia.
 • Caracteristicile radioului auto: Alături de putere, acesta este criteriul cel mai esențial pentru majoritatea dintre noi. Într-adevăr, toate radiourile vor include funcționalitatea de bază, adică radio , dar pe unele dintre ele vei descoperi a Port USB , A CD player , posibilitatea de a vă conecta telefonul în Bluetooth pe Lincoln MKC și, astfel, de a vă transfera muzica pe autovehiculul dvs. sau telefon in kit hands free . În cele din urmă, unele radiouri auto, cum ar fi DIN 2, vă vor permite să utilizați un GPS sau pentru a viziona conținut video .

  .

 • Conexiuni: Prizele unității principale ale Lincoln MKC-ul tău vor fi importante deoarece în funcție de anul autovehiculului tău, de opțiunile pe care le are, va fi necesar să descoperi un radio potrivit pentru acestea. Mufa de antenă radio este compatibilă cu 90% din Lincoln MKC, în orice alt caz veți avea nevoie de un adaptor. Dacă totuși, ai comenzile pe volan , veți avea nevoie de un radio compatibil pentru vehicule cu motor dacă doriți totuși să aveți capacitatea de a-l folosi. În cele din urmă, o mufă de 3 mm sau o mufă auxiliară vă poate permite să transferați cu ușurință sunetul de pe telefon în difuzoare.
 • Pretul: În sfârșit, ultim criteriu, va trebui să definiți un buget pentru achiziționarea radioului auto al Lincoln MKC-ul dumneavoastră. Poți găsi modele private label la prețuri în jur de 30/40€ cu capacități cu adevărat de bază, iar pentru cele mai de succes modele poți merge până la câteva sute de euro. Depinde de tine sa descoperi echilibrul potrivit in functie de preferintele tale si de calitatea pe care vrei sa o ai.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare pe Lincoln MKS?

.

Selectați unitatea principală în funcție de nevoile dvs

In aceasta a doua parte iti vom prezenta cele mai importante 4 clase de radio auto pentru Lincoln MKC in functie de nevoile fiecaruia. Acest lucru vă va permite să produceți o selecție mai ușoară a unității principale pentru mașina dvs.

unitatea principală pentru a asculta muzică

Dacă vrei doar să asculți muzică, un radio auto clasic va fi suficient, în bugete între 50 și 80 euro ar trebui să poți descoperi ce vrei, unele vor fi proiectate cu a Port USB și eventual a jack priză. La modelele mai scumpe vei avea si un CD player .

Unitate principală pentru a asculta muzică și a produce apeluri telefonice

.

Dacă, totuși, doriți să efectuați apeluri în plus față de a vă bucura de muzică în timp ce conduceți, va trebui să treceți la modele concepute cu Bluetooth pentru a avea sunetul apelurilor dvs. pe difuzoare, în plus, acest lucru vă va permite să transferați tot conținutul audio de pe smartphone-ul dvs. pe Lincoln MKC fără mâini. Planificați un buget între 70 și 120 euro .

Unitate principală pentru a asculta muzică, a produce apeluri și a viziona videoclipuri

.

Dacă doriți să aveți posibilitatea de a vă bucura de un ecran pe radioul auto al Lincoln MKC dvs., va trebui să treceți la un DIN 2 model care va avea un ecran de până la 7 inci. Prețul este sigur să fie mai mare și va trebui să investiți între ele 150 și 300 euro pentru unul dintre aceste modele.

unitate principală pentru a asculta muzică, a produce apeluri telefonice și a viziona videoclipuri și a avea GPS

În sfârșit, dacă doriți să aveți pachetul complet, cu GPS integrat pe lângă ecran, bugetele chiar o iau razna și nu încurajăm de fapt acest tip de produs, deoarece GPS-ul smartphone-urilor noastre acum face treaba. Dar plănuiește să cheltuiești între 200 și 1000 euro .

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Lincoln MKC?

Cea mai bună unitate principală pentru Lincoln MKC

.

Acum vom merge la selecția noastră a celei mai bune unități principale pentru Lincoln MKC . Am decis să segmentăm alegerea noastră în funcție de buget și funcționalitate.

Cea mai bună unitate principală USB ieftină pentru Lincoln MKC

Stereo auto Pioneer MHV-S11UI.

Pioneer este un producător binecunoscut de elemente audio, această stație entry-level are toate caracteristicile și opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o întâlnire auditivă perfectă la volanul dumneavoastră Lincoln MKC. Puteți îndepărta partea din față a unității pentru a preveni furtul.

Beneficii:

 • Valoare pentru bani
 • Port USB.
 • Cric auxiliar.
 • Putere 4 x 50 wați
 • Compatibil cu Android și iPhone.

Incomoda

 • Fără Bluetooth.
 • Fără CD player, fără CD player.

Cea mai bună unitate principală de gamă medie USB și Bluetooth pentru Lincoln MKC

Stereo auto Pioneer DEH-S11UB

Aceeași gamă ca și radioul nostru auto anterior, acesta merge totuși aranjat în plus față de cel văzut mai sus de un CD player pentru cei care doresc să profite de această opțiune. Puteți scoate oricând partea din față a unității pentru a preveni furtul. În opinia noastră, este un model complet care merită titlul de cea mai bună unitate principală pentru XX .

Beneficii:

 • Valoare pentru bani
 • Port USB
 • Cric auxiliar.
 • Putere 4 x 50 wați
 • Compatibil cu Android și iPhone.
 • CD player.

Incomoda

 • Fără Bluetooth, fără Bluetooth, fără Bluetooth.

Radio auto JVC KD-X351BT

JVC creează radiouri auto de mai bine de 15 ani și este unul dintre cei mai buni jucători de pe piață, garanție a calității și a fiabilității. Datorită acestui radio auto vei avea capacitatea de a beneficiați de Bluetooth pe Lincoln MKC.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Lincoln MKS?

Beneficii:

 • Valoare pentru bani
 • Port USB.
 • Cric auxiliar.
 • Putere 4 x 50 wați
 • Compatibil cu Android și iPhone.
 • Microfon extern încorporat pentru efectuarea de apeluri.
 • Bluetooth.

Incomoda

 • Fără CD player, fără CD player.

Cea mai bună unitate principală Bluetooth premium pentru Lincoln MKC

Stereo auto Pioneer DEH-S41BT

Calitatea sunetului Pioneer rămâne similară, în acest radio auto veți găsi Bluetooth, un CD player și alte elemente utile care vă vor permite să vă bucurați de un mediu sonor optim în Lincoln MKC. În opinia noastră, este unul dintre cel mai bun radio auto pentru Lincoln MKC

Beneficii:

 • Port USB Quick Charge, care vă permite să vă încărcați rapid smartphone-ul.
 • Cric auxiliar.
 • CD player.
 • Aplicație pentru a gestiona radioul auto al smartphone-ului tău.
 • Compatibil cu Android și iPhone.
 • Microfon extern încorporat pentru efectuarea de apeluri.
 • Bluetooth.

Incomoda

 • Destul de costisitoare

Câteva sugestii pentru cumpărarea unității principale pentru Lincoln MKC

Și pentru a finaliza conținutul nostru, vă vom oferi câteva sugestii finale pentru a ne asigura că alegeți cel mai bun radio Lincoln MKC pentru nevoile dvs. și pentru mașina dvs.

 • Asigurați-vă că verificați manualul pentru a verifica puterea sistemului de sunet înainte de a-l cumpăra.
 • Nu alegeți setul radio al dvs. Lincoln MKC în funcție de prețul său, ci în funcție de nevoile dvs.
 • Gândiți-vă la revânzarea mașinii atunci când o cumpărați și încercați, dacă bugetul dvs. vă permite, să obțineți un sistem audio care se potrivește cu interiorul dvs.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Lincoln MKC, aruncați o privire la categoria Lincoln MKC.

Legătura cu publicația principală