Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cea mai bună unitate principală pentru Jeep Wrangler

A avea un autovehicul confortabil este deja important, dar suntem la fel de obișnuiți să ne petrecem zilele înconjurați de conținut multimedia, fie că este muzică sau video, și avem acces din ce în ce mai ușor la acest tip de conținut și este pur și simplu natural. că vrem să facem același lucru la volanul Jeep-ului nostru Wrangler. De aceea astăzi vom afla ce este cea mai bună unitate principală pentru Jeep Wrangler . Dacă doriți să cumpărați un radio auto nou pentru a vă bucura de mai multe funcții sau pentru a asculta muzica preferată, ați ajuns la pagina potrivită. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica cum să selectați unitatea principală pentru Jeep Wrangler-ul dvs. și, în al doilea rând, care sunt diferitele tipuri de radiouri auto și, în cele din urmă, ce sunt cele mai bune radiouri auto pentru Jeep Wrangler .

Cum să alegi unitatea principală pentru Jeep Wrangler?

Așa că începem conținutul nostru cu cum să alegi o unitate principală pentru Jeep Wrangler , pentru a vă ajuta să faceți alegerea dvs., vom vorbi despre diferitele caracteristici ale produsului care diferențiază radiourile auto și, astfel, vă permit să privilegiați anumite modele în funcție de solicitările dvs.

Diferitele caracteristici ale unei unități principale pentru Jeep Wrangler

 • Dimensiunea unității principale din Jeep Wrangler : Mărimea radiourilor auto este exprimată în DIN , 1 DIN este echivalent cu un slot pentru radio auto convențional, care va fi compatibil cu majoritatea vehiculelor, iar un radio auto 2 DIN este de două ori mai mare și are adesea un ecran, tactil sau nu, care poate fi până la 7 inci în dimensiune . Daca doriti un radio auto 2 DIN, va trebui sa asigurati un spatiu potrivit pentru a putea instala radioul pe Jeep Wrangler-ul dumneavoastra.

  .

 • Puterea sonoră a unității dvs. principale: Acesta este unul dintre cele mai semnificative elemente în alegerea radioului potrivit pentru Jeep Wrangler dvs., deoarece un radio auto prea puternic vă poate deteriora difuzoarele, iar un radio auto prea slab poate oferi o reproducere slabă a sunetului în mașină. Și, când înlocuiți radioul auto pentru a avea un sunet mai bun, uitați-vă cu atenție la manualul de instrucțiuni al Jeep-ului dvs. Wrangler , pentru a cunoaște puterea sistemului dvs. de sunet care este determinată de finisajul acestuia.
 • Caracteristicile radioului auto: Alături de putere, acesta este cel mai important criteriu pentru majoritatea dintre noi. De fapt, toate radiourile vor integra caracteristicile de bază, adică radio , dar pe unele dintre ele vei găsi a Port USB , A CD player , posibilitatea de a vă conecta telefonul în Bluetooth pe Jeep Wrangler și, astfel, de a vă transfera muzica pe mașină sau telefon in kit hands free . În cele din urmă, unele radiouri auto, cum ar fi DIN 2, vă vor permite să utilizați un GPS sau pentru a viziona conținut video .

  .

 • Conexiuni: Prizele unității principale ale Jeep-ului tău Wrangler vor fi importante deoarece în funcție de anul mașinii tale, de opțiunile pe care le are, va fi necesar să găsești un radio potrivit pentru ele. Priza antenei radio este compatibilă cu 90% din Jeep Wrangler, altfel veți avea nevoie de un adaptor. Dacă totuși, ai comenzile pe volan , veți avea nevoie de un radio auto compatibil dacă tot doriți să îl puteți utiliza. În cele din urmă, o mufă de 3 mm sau o mufă auxiliară vă poate permite să transferați cu ușurință sunetul de pe telefon în difuzoare.
 • Pretul: În sfârșit, ultim criteriu, va trebui să definiți un buget pentru achiziționarea radioului auto al Jeep-ului dumneavoastră Wrangler. Poți găsi modele private label la prețuri în jur de 30/40€ cu capabilități cu adevărat de bază, iar pentru cele mai de succes modele poți merge până la câteva sute de euro. Depinde de tine să găsești echilibrul potrivit în funcție de dorințele tale și de calitatea pe care vrei să o ai.
Weiterlesen:
Capota blocată pe Jeep Wrangler-ul meu, ce pot face?

.

Alegeți unitatea principală în funcție de nevoile dvs

In aceasta a doua parte iti vom prezenta cele mai importante 4 categorii de radio auto pentru Jeep Wrangler in functie de nevoile fiecaruia. Acest lucru vă va permite să produceți o selecție mai ușoară a unității principale pentru mașina dvs.

unitatea principală pentru a asculta muzică

Dacă vrei doar să asculți muzică, un radio auto clasic va fi suficient, în bugete între 50 și 80 euro ar trebui să puteți găsi ceea ce doriți, unele vor fi proiectate cu a Port USB și eventual a jack priză. La modelele mai scumpe veți avea și un CD player .

Unitate principală pentru a asculta muzică și a produce apeluri telefonice

.

Dacă, totuși, doriți să efectuați apeluri în plus față de a vă bucura de muzică în timp ce conduceți, va trebui să treceți la modele concepute cu Bluetooth pentru a avea sunetul apelurilor pe difuzoare, în plus, acest lucru vă va permite să transferați tot conținutul audio de pe smartphone-ul dvs. pe Jeep Wrangler fără mâini. Planificați un buget între 70 și 120 euro .

Unitate principală pentru a asculta muzică, a produce apeluri și a viziona videoclipuri

.

Dacă doriți să vă puteți bucura de un ecran pe radioul auto al Jeep-ului dvs. Wrangler, va trebui să treceți la un DIN 2 model care va avea un ecran de până la 7 inci. Prețul este sigur să fie mai mare și va trebui să investiți între ele 150 și 300 euro pentru unul dintre aceste modele.

unitate principală pentru a reda muzică, a produce apeluri telefonice și a viziona videoclipuri și a avea GPS

În sfârșit, dacă doriți să aveți pachetul complet, cu GPS integrat pe lângă ecran, bugetele chiar o iau razna și nu încurajăm de fapt acest tip de produs, deoarece GPS-ul smartphone-urilor noastre acum face treaba. Dar plănuiește să cheltuiești între 200 și 1000 euro .

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă de pe Jeep Wrangler?

Cea mai bună unitate principală pentru Jeep Wrangler

.

Acum vom merge la selecția noastră cu cea mai bună unitate principală pentru Jeep Wrangler . Am decis să segmentăm alegerea noastră în funcție de buget și caracteristici.

Cea mai bună unitate principală USB ieftină pentru Jeep Wrangler

Stereo auto Pioneer MHV-S11UI.

Pioneer este o marcă recunoscută în ceea ce privește elementele audio, această stație de bază are toate caracteristicile și opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o întâlnire perfectă cu auzul în spatele roții Jeep Wrangler. Puteți îndepărta partea din față a unității pentru a preveni furtul.

Beneficii:

 • Valoare pentru bani
 • Port USB.
 • Cric auxiliar.
 • Putere 4 x 50 wați
 • Compatibil cu Android și iPhone.

Incomoda

 • Fără Bluetooth.
 • Fără CD player, fără CD player.

Cea mai bună unitate principală de gamă medie USB și Bluetooth pentru Jeep Wrangler

Stereo auto Pioneer DEH-S11UB

Aceeași gamă ca și radioul nostru auto anterior, acesta merge totuși aranjat în plus față de cel văzut mai sus de un CD player pentru cei care doresc să profite de această opțiune. Puteți scoate oricând partea din față a unității pentru a preveni furtul. În opinia noastră, este un model complet care merită titlul de cea mai bună unitate principală pentru XX .

Beneficii:

 • Valoare pentru bani
 • Port USB
 • Cric auxiliar.
 • Putere 4 x 50 wați
 • Compatibil cu Android și iPhone.
 • CD player.

Incomoda

 • Fără Bluetooth, fără Bluetooth, fără Bluetooth.

Radio auto JVC KD-X351BT

JVC produce aparate de radio auto de mai bine de 15 ani și este unul dintre cei mai apreciați jucători din sector, garanție a calității și a fiabilității. Datorită acestui radio auto vei putea beneficiați de Bluetooth pe Jeep Wrangler-ul tău.

Weiterlesen:
Jeep Wrangler care accelerează singur

Beneficii:

 • Valoare pentru bani
 • Port USB.
 • Cric auxiliar.
 • Putere 4 x 50 wați
 • Compatibil cu Android și iPhone.
 • Microfon extern încorporat pentru efectuarea de apeluri.
 • Bluetooth.

Incomoda

 • Fără CD player, fără CD player.

Cea mai bună unitate principală Bluetooth premium pentru Jeep Wrangler

Stereo auto Pioneer DEH-S41BT

Calitatea sunetului Pioneer rămâne aceeași, în acest radio auto veți găsi Bluetooth, un CD player și alte funcții utile care vă vor permite să vă bucurați de un mediu sonor optim în Jeep Wrangler. În opinia noastră, este unul dintre cel mai bun radio auto pentru Jeep Wrangler

Beneficii:

 • Port USB Quick Charge, care vă permite să vă încărcați smartphone-ul destul de rapid.
 • Cric auxiliar.
 • CD player.
 • Aplicație pentru a gestiona radioul auto al smartphone-ului tău.
 • Compatibil cu Android și iPhone.
 • Microfon extern încorporat pentru efectuarea de apeluri.
 • Bluetooth.

Incomoda

 • Destul de scump

Câteva sfaturi pentru a cumpăra unitatea principală pentru Jeep Wrangler

Și pentru a finaliza conținutul nostru, vă vom oferi câteva sfaturi finale pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun radio Jeep Wrangler pentru nevoile dvs. și pentru vehiculul dvs.

 • Asigurați-vă că verificați manualul pentru a verifica puterea sistemului de sunet înainte de a-l cumpăra.
 • Nu alegeți setul radio al Jeep-ului dvs. Wrangler în funcție de prețul acestuia, ci în funcție de nevoile dvs.
 • Gândiți-vă la revânzarea vehiculului atunci când îl cumpărați și încercați, dacă bugetul vă permite, să obțineți un sistem audio care se potrivește cu interiorul dvs.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Jeep Wrangler, accesați categoria noastră Jeep Wrangler.

Legătura cu publicația principală