Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce face ca Mercury Milan să se supraîncălzească?

Una dintre cele mai frustrante complicații care pot apărea pe un Mercury Milan este să-i vezi indicatorul de temperatură crescând. Realitatea este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un simptom care Mercury Milan se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut alegerea bună de a vizita acest link de pagină web, deoarece vă vom facilita identificarea originii și înțelegerea motivului. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom analiza cauzele supraîncălzirii motorului și pericolele pe care le executați și, în al doilea rând, ce posibilități aveți la dispoziție pentru a opri acest fenomen.

De ce se supraîncălzește Mercury Milan? Care sunt riscurile?

Un Mercury Milan care se încălzește este un semn al unei probleme critice. Nu ar trebui să vă gândiți că vă veți ocupa mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. De fapt, dacă Mercury Milan se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate deteriora piesele motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață din motor și puteți simți o pierdere de putere, Mercury Milan se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii lui Mercury Milan?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți în mod regulat fără lichid de răcire și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că inspectați sistemul dumneavoastră pentru scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, caz în care ar trebui să vedeți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Funcția acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Mercury Milan se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Deși acest scenariu nu este atât de obișnuit, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini treaba și în zilele toride Mercury Milan se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că examinați starea și funcționarea ventilatorului dvs., în plus, la aerul produs de viteza lui Mercury Milan, acesta are un scop important în răcirea motorului dvs. atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, cu siguranță mașina dumneavoastră se va încălzi.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este posibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, datoria sa este să circule lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unor probleme această operațiune se oprește și Mercury Milan se încălzește. Acest lucru poate fi rezultatul unei curele defectuoase care v-a rupt pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi în zona garajului tău.

Cum pot rezolva problema încălzirii lui Mercury Milan?

Pe lângă faptul că ai inspectat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Mercury Milan, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care mașina ta se încinge și nu ai altă alternativă decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tău.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Mercury Milan.

 • Opriți motorul Mercury Milan dacă treceți peste 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire este mai bine sa faceti pauze si sa lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este o soluție eficientă. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Mercury Milan, accesați categoria noastră Mercury Milan.

Weiterlesen:
Cum se curăță convertorul catalitic Mercury Milan?
Legătura cu publicația principală