Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volvo XC90?

Dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau doar vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volvo XC90 al tău? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volvo XC90? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru Volvo XC90 diesel și, în al doilea rând, ce combustibil să alegeți pentru o benzină Volvo XC90 .

Ce combustibil să folosești pentru Volvo XC90 diesel?

Așa că începem prin a ne concentra pe combustibilul pentru Volvo XC90 cu motor diesel. Este necesar să știi că spre deosebire de motoarele pe benzină ești norocos, toți combustibilii sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom afla cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volvo XC90 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volvo XC90 , aceasta motorina este cea pe care o gasim la pretul celui mai ieftin , este, prin urmare, neapărat cel mai popular printre șoferii Volvo XC90 . Pe lângă prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a unității dvs. de motor și admiterea dvs . Poate încorpora până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volvo XC90?

Combustibil diesel excelent pentru Volvo XC90 sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volvo XC90 sau B10 De asemenea, este numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii sunt integrați aditivi speciali pentru combaterea temperaturilor de iarnă. În plus, a fost dezvoltat pentru a depăși primul diesel, deci este format din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volvo XC90?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Volvo XC90 , de fapt, este necesar sa stii ca in functie de anul Volvo XC90 tau nu vei avea posibilitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina Volvo XC90 si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volvo XC90

Combustibilul cel mai utilizat de proprietarii de benzină Volvo XC90, se potrivește majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volvo XC90

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volvo XC90 inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volvo XC90

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzină Volvo XC90 , de fapt, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este însă cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volvo XC90, ce să faci?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volvo XC90 este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit JUST by Volvo XC90 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector