Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru volvo xc70?

Dacă tocmai ați cumpărat un vehicul nou, ați închiriat unul pentru o călătorie de orice fel sau doriți doar să știți, Care este cel mai bun combustibil pentru volvo xc70? Mersul la pompa de benzină este adesea o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, în acest articol vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru volvo xc70? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru volvo xc70 diesel și, în al doilea rând, ce combustibil să alegi pentru o benzină volvo xc70 .

Ce combustibil să folosești pentru volvo xc70 diesel?

Așa că începem prin a ne concentra asupra combustibilului pentru Volvo xc70 cu motor diesel. Este necesar sa stii ca spre deosebire de motoarele pe benzina esti norocos, toti combustibilii sunt compatibili cu motorul tau si nu iti asumi niciun risc in a alege un combustibil in detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom afla cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina volvo xc70 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru volvo xc70 , aceasta motorina este cea pe care o localizam la pretul celui mai ieftin , este, prin urmare, de fapt cel mai bun dintre șoferii Volvo xc70 . În plus față de prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a motorului și admiterea dvs . Poate încorpora până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe volvo xc70 meu?

Combustibil diesel excelent pentru volvo xc70 sau motorina B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru volvo xc70 sau B10 se mai numește motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii se pun aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarnă. Mai mult, a fost dezvoltat pentru a depăși primul diesel, așa că este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-i îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină volvo xc70?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibil pentru volvo xc70 , in realitate, este necesar sa stii ca in functie de anul volvo xc70 tau nu vei avea capacitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina volvo xc70 si specificul acestora.

SP95 E5 benzina pentru volvo xc70

Combustibilul cel mai utilizat de proprietarii de benzină Volvo xc70, se potrivește cu majoritatea automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și este deja alcătuit din suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru volvo xc70

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia gazelor cu efect de sera , este totuși utilizabil numai de volvo xc70 inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru volvo xc70

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzină volvo xc70 , în realitate, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este totuși cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti volvo xc70, ce să faci?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru volvo xc70 este superetanol E85, așa este format din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit NUMAI de la volvo xc70 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre volvo xc70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector