Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volvo XC60?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat un vehicul nou, ați închiriat unul pentru o călătorie de orice fel sau doar vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volvo XC60 al tău? Mersul la pompa de benzină este adesea o dilemă pentru cei mai mulți dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volvo XC60 al tău? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru Volvo XC60 diesel și, în plus, ce combustibil să alegi pentru o benzină Volvo XC60 .

Ce combustibil să folosești pentru Volvo XC60 diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibil pentru Volvo XC60 cu motor diesel. Este esențial să știi că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți combustibilii sunt potriviți cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Există însă diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și vom vedea acum cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volvo XC60 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volvo XC60 , aceasta motorina este cea pe care o localizam la pretul celui mai ieftin , este prin urmare de fapt cel mai popular printre șoferii Volvo XC60 . În plus față de prețul său atractiv, este fabricat din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a unității dvs. de motor și admiterea dvs . Poate conține până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volvo XC60?

Combustibil diesel excelent pentru Volvo XC60 sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volvo XC60 sau B10 este la fel de cunoscut ca motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii se introduc aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarnă. Mai mult, a fost creat pentru a depăși primul diesel, așa că este alcătuit din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-i îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volvo XC60?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Volvo XC60 , de fapt, este esential sa stii ca in functie de anul Volvo XC60 tau nu vei avea posibilitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista cu combustibilii disponibili pentru benzina Volvo XC60 si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volvo XC60

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volvo XC60, se potrivește cu majoritatea vehiculelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai accesibil și este deja alcătuit din suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volvo XC60

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși poate fi utilizat numai de Volvo XC60 proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volvo XC60

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzină Volvo XC60 , de fapt, compoziția sa o permite pentru a scăpa de până la 99% din depunerile interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate vehiculele care datează din 1991, dar este însă cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea mea Volvo XC60?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volvo XC60 este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit JUST by Volvo XC60 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este potrivit înainte de utilizare.

Dacă mai aveți întrebări despre Volvo XC60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector