Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volvo V60?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau doriți doar să știți, Care este cel mai bun combustibil pentru Volvo V60 al tău? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volvo V60? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru Volvo V60 diesel și, în al doilea rând, ce combustibil să alegi pentru o benzină Volvo V60 .

Ce combustibil să folosiți pentru Volvo V60 diesel?

Așa că începem prin a ne concentra asupra combustibilului pentru Volvo V60 cu motor diesel. Este necesar să știi că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți carburanții sunt potriviti cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom vedea cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volvo V60 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volvo V60 , aceasta motorina este cea pe care o descoperim la pretul celui mai ieftin , este în consecință în mod necesar cel mai popular printre șoferii Volvo V60 . Pe lângă prețul său atrăgător, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a unității dvs. de motor și admiterea dvs . Poate include până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volvo V60 al meu?

Combustibil diesel excelent pentru Volvo V60 sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volvo V60 sau B10 De asemenea, este numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se adaugă aditivi speciali pentru combaterea temperaturilor de iarnă. In plus, a fost creat pentru a depasi primul diesel, deci este format din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volvo V60?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Volvo V60 , in realitate, este necesar sa stii ca in functie de anul Volvo V60 tau nu vei avea capacitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina Volvo V60 si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volvo V60

Combustibilul cel mai utilizat de proprietarii de benzină Volvo V60, corespunde majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și este deja compus din suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volvo V60

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia gazelor cu efect de sera , este totuși utilizabil numai de Volvo V60 inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volvo V60

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzină Volvo V60 , în realitate, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este totuși cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volvo V60 cu o baterie descărcată?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volvo V60 este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol si doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit NUMAI de la Volvo V60 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este potrivit înainte de utilizare.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию