Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru volvo v40?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau sunteți doar îngrijorat de, Care este cel mai bun combustibil pentru volvo v40? Mersul la pompa de benzină este adesea o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, în acest articol vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru volvo v40? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru volvo v40 diesel și, în al doilea rând, ce combustibil să alegi pentru o benzină volvo v40 .

Ce combustibil să folosești pentru volvo v40 diesel?

Așa că începem prin a ne concentra pe combustibilul pentru Volvo V40 cu motor diesel. Este necesar să știi că spre deosebire de motoarele pe benzină ești norocos, toți combustibilii sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom vedea cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina volvo v40 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru volvo v40 , aceasta motorina este cea pe care o localizam la pretul celui mai ieftin , este prin urmare de fapt cel mai popular printre șoferii Volvo v40 . Pe lângă prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate încorpora până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe volvo v40 meu?

Combustibil diesel excelent pentru volvo v40 sau diesel B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru volvo v40 sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se pun special aditivi pentru combaterea temperaturilor de iarnă. În plus, a fost dezvoltat pentru a depăși primul diesel, așa că este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină volvo v40?

Acum vom trece la partea mai tehnică a carburanti pentru volvo v40 , de fapt, este necesar sa stii ca in functie de anul volvo v40 tau nu vei avea capacitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina volvo v40 si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru volvo v40

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină volvo v40, corespunde majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru volvo v40

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia gazelor cu efect de sera , este totuși utilizabil numai de volvo v40 inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru volvo v40

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzină volvo v40 , de fapt, compoziția sa o permite pentru a scapa de pana la 99% din depunerile interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este pe de altă parte cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum scot janta pe volvo v40?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru volvo v40 este superetanolul E85 format din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus, este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit NUMAI de volvo v40 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre volvo v40, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию