Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volvo S60?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau doar vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volvo S60 al tău? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volvo S60? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru Volvo S60 diesel și, în al doilea rând, ce combustibil să alegi pentru o benzină Volvo S60 .

Ce combustibil să folosești pentru Volvo S60 diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibil pentru Volvo S60 cu motor diesel. Este important de știut că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți combustibilii sunt potriviți cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom vedea cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volvo S60 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volvo S60 , aceasta motorina este cea pe care o descoperim la pretul celui mai ieftin , prin urmare, este de fapt cel mai bun dintre șoferii Volvo S60 . În plus față de prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate conține până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Volvo S60, ce să faci?

Combustibil diesel excelent pentru Volvo S60 sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volvo S60 sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se adaugă aditivi speciali pentru combaterea temperaturilor de iarnă. In plus, a fost introdus pentru a depasi primul diesel, deci este alcatuit din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-i îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volvo S60?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Volvo S60 , de fapt, este important să știți că în funcție de anul Volvo S60 dumneavoastră nu veți putea folosi toți carburanții prezenți la pompă, iată lista carburanților disponibili pentru benzina Volvo S60 și specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volvo S60

Combustibilul cel mai utilizat de proprietarii de benzină Volvo S60, se potrivește majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai accesibil și include deja suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volvo S60

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volvo S60 proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volvo S60

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Volvo S60 , de fapt, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este totuși cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volvo S60 meu?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volvo S60 este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus, este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit JUST by Volvo S60 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dumneavoastră este potrivit înainte de utilizare.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию