Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Up! ?

Dacă tocmai ați cumpărat un vehicul nou, ați închiriat unul pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu doriți să știți, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Up!? Mersul la pompa de benzină este adesea o dilemă pentru cei mai mulți dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Up!? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru Volkswagen Up! diesel și, în plus, ce combustibil să alegi pentru un Volkswagen Up! benzină .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Up! motorină?

Așa că începem prin a ne concentra asupra combustibilului pentru Volkswagen Up! Este necesar să știi că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți carburanții sunt potriviti cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom vedea cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru Volkswagen Up! sau B7 diesel

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Up! , aceasta motorina este cea pe care o localizam la pretul celui mai ieftin , este deci neapărat cel mai popular printre Volkswagen Up! automobiliştilor . Pe lângă prețul său atractiv, este fabricat din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a unității dvs. de motor și admiterea dvs . Poate conține până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Up! ?

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Up! sau diesel B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Up! sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii se adauga aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. Mai mult, a fost dezvoltat pentru a depăși primul diesel, deci este alcătuit din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Up! benzină?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Volkswagen Up! , de fapt, este necesar să știi că depinde de anul Volkswagen Up! nu veți putea folosi toți carburanții prezenți la pompă, iată lista carburanților disponibili pentru Volkswagen Up! benzina si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Up!

Combustibilul cel mai folosit de Volkswagen Up! proprietarii de benzină, corespunde majorității vehiculelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai accesibil și este deja format din suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Up!

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia gazelor cu efect de sera , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Up! inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Up!

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru Volkswagen Up! benzină , de fapt, compoziția sa o permite pentru a scăpa de până la 99% din depunerile interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate vehiculele care datează din 1991, dar este pe de altă parte cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum să schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Up! ?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Up! este superetanol E85, este compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit DOAR de Volkswagen Up! cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este potrivit înainte de utilizare.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию