Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Transporter?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Transporter? Mersul la pompa de benzină este adesea o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Transporter? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru motorina Volkswagen Transporter și, în plus, ce combustibil să alegi pentru o benzină Volkswagen Transporter .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Transporter diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibilul pentru Volkswagen Transporter cu motor diesel. Este important să știți că, spre deosebire de motoarele pe benzină, aveți noroc, toți combustibilii sunt compatibili cu motorul dvs. și nu vă asumați niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Există însă diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și vom vedea acum cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru Volkswagen Transporter sau motorină B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Transporter , aceasta motorina este cea pe care o descoperim la pretul celui mai ieftin , este prin urmare de fapt cel mai bun dintre șoferii Volkswagen Transporter . În plus față de prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate include până la 7% biocombustibil.

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Transporter sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Transporter sau B10 este la fel de cunoscut ca motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii sunt integrati aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. Mai mult, a fost dezvoltat pentru a depasi primul diesel, asa ca este alcatuit din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volkswagen Transporter?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Volkswagen Transporter , in realitate, este important de stiut ca in functie de anul Volkswagen Transporter-ul tau nu vei avea posibilitatea de a folosi toti carburantii prezenti la pompa, iata lista cu carburantii disponibili pentru benzina Volkswagen Transporter si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Transporter

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Transporter, se potrivește cu majoritatea automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai accesibil și este deja format din suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Transporter

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Transporter inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Transporter

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Volkswagen Transporter , în realitate, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este pe de altă parte cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Transporter este superetanolul E85 format din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit NUMAI de Volkswagen Transporter cu sistem „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volkswagen Transporter 6

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector