Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Transporter 5?

Dacă tocmai ați cumpărat un vehicul nou, ați închiriat unul pentru o călătorie de orice fel sau doar vă gândiți la, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Transporter 5? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Transporter 5? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru Volkswagen Transporter 5 diesel și, în al doilea rând, ce combustibil sa alegi pentru un Volkswagen Transporter 5 benzina .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Transporter 5 diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibilul pentru Volkswagen Transporter 5 cu motor diesel. Este important să știți că, spre deosebire de motoarele pe benzină, aveți noroc, toți carburanții sunt compatibili cu motorul dvs. și nu vă asumați niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Există însă diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și vom vedea acum cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volkswagen Transporter 5 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Transporter 5 , aceasta motorina este cea pe care o gasim la pretul celui mai ieftin , este prin urmare de fapt cel mai popular printre șoferii Volkswagen Transporter 5 . În plus față de prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a motorului și admiterea dvs . Poate încorpora până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu 6

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Transporter 5 sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Transporter 5 sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii se adauga aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. In plus, a fost introdus pentru a depasi primul diesel, deci este alcatuit din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-i îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Transporter 5 benzină?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Volkswagen Transporter 5 , in realitate, este important sa stii ca in functie de anul Volkswagen Transporter 5 tau nu vei avea posibilitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista cu combustibilii disponibili pentru benzina Volkswagen Transporter 5 si specificul acestora. .

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Transporter 5

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Transporter 5, corespunde majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Transporter 5

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Transporter 5 proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Transporter 5

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru Volkswagen Transporter 5 benzină , în realitate, compoziția sa o permite pentru a scăpa de până la 99% din depunerile interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este totuși cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Transporter 4

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Transporter 5 este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Chiar și așa, poate fi folosit DOAR de Volkswagen Transporter 5 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector