Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Transporter 4?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat un vehicul nou, ați închiriat unul pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu doriți să știți, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Transporter 4? Mersul la pompa de benzina este in general o dilema pentru cei mai multi dintre noi, de aceea, in acest articol vom incerca sa te ajutam sa stii ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Transporter 4? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru Volkswagen Transporter 4 diesel și, în plus, ce combustibil să alegeți pentru un Volkswagen Transporter 4 benzină .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Transporter 4 diesel?

Așa că începem prin a ne concentra asupra combustibilului pentru Volkswagen Transporter 4 cu motor diesel. Este esențial să știți că, spre deosebire de motoarele pe benzină, aveți noroc, toți carburanții sunt compatibili cu motorul dvs. și nu vă asumați niciun risc atunci când alegeți un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom afla cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volkswagen Transporter 4 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Transporter 4 , aceasta motorina este cea pe care o gasim la pretul celui mai ieftin , este prin urmare de fapt cel mai popular printre șoferii Volkswagen Transporter 4 . Pe lângă prețul său atractiv, este fabricat din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate conține până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter CARE INTREAZĂ în modul limp

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Transporter 4 sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Transporter 4 sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se pun special aditivi pentru combaterea temperaturilor de iarnă. In plus, a fost introdus pentru a depasi primul diesel, deci este alcatuit din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-i îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Transporter 4 benzină?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Volkswagen Transporter 4 , de fapt, este esential sa stii ca in functie de anul Volkswagen Transporter 4 tau nu vei avea posibilitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista cu combustibilii disponibili pentru benzina Volkswagen Transporter 4 si specificul acestora. .

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Transporter 4

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Transporter 4, corespunde majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai puțin costisitor și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Transporter 4

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Transporter 4 proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Transporter 4

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru Volkswagen Transporter 4 benzină , de fapt, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este totuși cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Transporter 4 este superetanolul E85 format din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus, este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit DOAR de Volkswagen Transporter 4 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию