Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Touran?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau doar vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Touran? Mersul la pompa de benzină este în general o dilemă pentru cei mai mulți dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Touran? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru Volkswagen Touran diesel și, în plus, ce combustibil să alegeți pentru o benzină Volkswagen Touran .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Touran diesel?

Așa că începem prin a ne concentra pe combustibilul pentru Volkswagen Touran cu motor diesel. Este esențial să știi că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți combustibilii sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom vedea cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru Volkswagen Touran sau motorina B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Touran , aceasta motorina este cea pe care o descoperim la pretul celui mai ieftin , este în consecință neapărat cel mai bun dintre șoferii Volkswagen Touran . Pe lângă prețul său atractiv, este fabricat din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate include până la 7% biocombustibil.

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Touran sau motorina B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Touran sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se introduc aditivi speciali pentru combaterea temperaturilor de iarnă. În plus, a fost dezvoltat pentru a depăși primul diesel, deci este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volkswagen Touran 3 cu o baterie descărcată?

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volkswagen Touran?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Volkswagen Touran , in realitate, este esential sa stii ca in functie de anul Volkswagen Touran nu vei putea folosi toti carburantii prezenti la pompa, iata lista carburantilor disponibili pentru benzina Volkswagen Touran si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Touran

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Touran, corespunde majorității vehiculelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai accesibil și include deja suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Touran

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia gazelor cu efect de sera , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Touran proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Touran

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Volkswagen Touran , în realitate, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate vehiculele care datează din 1991, dar este însă cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Touran este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus, este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit DOAR de Volkswagen Touran cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Touran 3?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector