Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Touran 2?

Dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Touran 2? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Touran 2? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru Volkswagen Touran 2 diesel și, în al doilea rând, ce combustibil sa alegi pentru un Volkswagen Touran 2 benzina .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Touran 2 diesel?

Așa că începem prin a ne concentra pe combustibilul pentru Volkswagen Touran 2 cu motor diesel. Este important să știți că, spre deosebire de motoarele pe benzină, aveți noroc, toți combustibilii sunt compatibili cu motorul dvs. și nu vă asumați niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom descoperi cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volkswagen Touran 2 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Touran 2 , aceasta motorina este cea pe care o localizam la pretul celui mai ieftin , este în consecință în mod necesar cel mai popular printre șoferii Volkswagen Touran 2 . Pe lângă prețul său atractiv, este fabricat din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a unității dvs. de motor și admiterea dvs . Poate include până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Touran 3?

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Touran 2 sau diesel B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Touran 2 sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii sunt integrati aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. Mai mult, a fost dezvoltat pentru a depăși primul diesel, deci este alcătuit din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Touran 2 benzină?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Volkswagen Touran 2 , de fapt, este important de stiut ca in functie de anul Volkswagen Touran 2 nu vei avea posibilitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista cu combustibilii disponibili pentru benzina Volkswagen Touran 2 si specificul acestora. .

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Touran 2

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Touran 2, se potrivește cu majoritatea automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Touran 2

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Touran 2 inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Touran 2

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru Volkswagen Touran 2 benzină , de fapt, compoziția sa o permite pentru a scăpa de până la 99% din depunerile interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este pe de altă parte cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volkswagen Touran 3

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Touran 2 este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit NUMAI de Volkswagen Touran 2 cu sistem „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector