Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Touareg?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat un vehicul nou, ați închiriat unul pentru o călătorie de orice fel sau doar vă gândiți la, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Touareg? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, în acest articol vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Touareg? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferitele tipuri de combustibil pentru Volkswagen Touareg diesel și, în al doilea rând, ce combustibil să alegi pentru un Volkswagen Touareg benzină .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Touareg diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibil pentru Volkswagen Touareg cu motor diesel. Este important să știți că, spre deosebire de motoarele pe benzină, aveți noroc, toți combustibilii sunt potriviti cu motorul dvs. și nu vă asumați niciun risc atunci când alegeți un combustibil în detrimentul altuia. Există însă diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom descoperi cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru Volkswagen Touareg sau motorina B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Touareg , aceasta motorina este cea pe care o descoperim la pretul celui mai ieftin , este în consecință în mod necesar cel mai bun dintre șoferii Volkswagen Touareg . În plus față de prețul său atractiv, este fabricat din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate include până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Touareg, ce să fac?

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Touareg sau motorina B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Touareg sau B10 De asemenea, este numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se adaugă aditivi speciali pentru combaterea temperaturilor de iarnă. Mai mult, a fost introdus pentru a depăși primul diesel, deci este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volkswagen Touareg?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Volkswagen Touareg , de fapt, este important de stiut ca in functie de anul Volkswagen Touareg-ul tau nu vei avea posibilitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista cu combustibilii disponibili pentru benzina Volkswagen Touareg si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Touareg

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Touareg, corespunde majorității vehiculelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai puțin costisitor și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Touareg

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia gazelor cu efect de sera , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Touareg proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Touareg

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Volkswagen Touareg , de fapt, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate vehiculele care datează din 1991, dar este însă cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Volkswagen Touareg, ce să fac?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Touareg este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit NUMAI de Volkswagen Touareg cu sistem „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este potrivit înainte de utilizare.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touareg, accesați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию