Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Passat?

Dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Passat? Mersul la pompa de benzină este adesea o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, în acest articol vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Passat? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru Volkswagen Passat diesel și, în plus, ce combustibil să alegeți pentru o benzină Volkswagen Passat .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Passat diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibil pentru Volkswagen Passat cu motor diesel. Este esențial să știi că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți carburanții sunt potriviți cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom afla cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru Volkswagen Passat sau motorina B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Passat , aceasta motorina este cea pe care o gasim la pretul celui mai ieftin , este deci neapărat cel mai popular printre șoferii Volkswagen Passat . În plus față de prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a unității dvs. de motor și admiterea dvs . Poate conține până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Volkswagen Passat 7 trage spre dreapta, ce să fac?

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Passat sau diesel B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Passat sau B10 De asemenea, este numit motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii sunt integrati aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. În plus, a fost creat pentru a depăși primul diesel, așa că este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-i îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volkswagen Passat?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Volkswagen Passat , de fapt, este esential sa stii ca in functie de anul Volkswagen Passat-ul tau nu vei putea folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina Volkswagen Passat si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Passat

Combustibilul cel mai utilizat de proprietarii de benzină Volkswagen Passat, se potrivește cu majoritatea automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai accesibil și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Passat

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Passat inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Passat

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Volkswagen Passat , de fapt, compoziția sa o permite pentru a scăpa de până la 99% din depunerile interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este însă cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Passat 8?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Passat este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit DOAR de Volkswagen Passat cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dumneavoastră este potrivit înainte de utilizare.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Passat, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Passat.

Legătura cu publicația principală