Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Jetta?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Jetta? Mersul la pompa de benzină este în general o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Jetta ta? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru Volkswagen Jetta diesel și, în plus, ce combustibil să alegi pentru o benzină Volkswagen Jetta .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Jetta diesel?

Așa că începem prin a ne concentra pe combustibilul pentru Volkswagen Jetta cu motor diesel. Este important de știut că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți carburanții sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom descoperi cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Volkswagen Jetta sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Jetta , aceasta motorina este cea pe care o descoperim la pretul celui mai ieftin , este, prin urmare, de fapt cel mai bun dintre șoferii Volkswagen Jetta . În plus față de prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate conține până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Jetta

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Jetta sau motorina B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Jetta sau B10 este la fel de cunoscut ca motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii sunt integrati aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. Mai mult, a fost introdus pentru a depăși primul diesel, așa că este format din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volkswagen Jetta?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Volkswagen Jetta , in realitate, este important sa stii ca in functie de anul Volkswagen Jetta ta nu vei avea posibilitatea de a folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina Volkswagen Jetta si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Jetta

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Jetta, se potrivește cu majoritatea automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai puțin costisitor și este deja compus din destui aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Jetta

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Volkswagen Jetta proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Jetta

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Volkswagen Jetta , în realitate, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este totuși cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Jetta?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Jetta este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus, este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Chiar și așa, poate fi folosit NUMAI de la Volkswagen Jetta cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Jetta, aruncați o privire la categoria Volkswagen Jetta.

Legătura cu publicația principală