Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Volkswagen Crafter?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Volkswagen Crafter? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, în acest articol vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Volkswagen Crafter? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru Volkswagen Crafter diesel și, în al doilea rând, ce combustibil să alegeți pentru o benzină Volkswagen Crafter .

Ce combustibil să folosești pentru Volkswagen Crafter diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibilul pentru Volkswagen Crafter cu motor diesel. Este important de știut că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți carburanții sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și vom vedea acum cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru Volkswagen Crafter sau motorina B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Volkswagen Crafter , aceasta motorina este cea pe care o localizam la pretul celui mai ieftin , este, prin urmare, de fapt cel mai popular printre șoferii Volkswagen Crafter . Pe lângă prețul său atractiv, este fabricat din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a unității dvs. de motor și admiterea dvs . Poate conține până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Crafter 2?

Combustibil diesel excelent pentru Volkswagen Crafter sau diesel B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Volkswagen Crafter sau B10 este la fel de cunoscut ca motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii sunt integrati aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. Mai mult, a fost introdus pentru a depăși primul diesel, așa că este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în unitatea motorului și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Volkswagen Crafter?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Volkswagen Crafter , de fapt, este important de stiut ca in functie de anul Volkswagen Crafter-ul tau nu vei putea folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina Volkswagen Crafter si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Volkswagen Crafter

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Volkswagen Crafter, corespunde majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și conține deja suficienți aditivi pentru a vă menține unitatea motorului în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Volkswagen Crafter

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil doar de Volkswagen Crafter inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Volkswagen Crafter

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Volkswagen Crafter , de fapt, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea unității motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este totuși cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Ecranul tactil Volkswagen Crafter nu funcționează

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Volkswagen Crafter este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Chiar și așa, poate fi folosit NUMAI de Volkswagen Crafter cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Crafter, accesați categoria noastră Volkswagen Crafter.

Legătura cu publicația principală