Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Hyundai Ioniq?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat un vehicul nou, ați închiriat unul pentru o călătorie de orice fel sau pur și simplu vă gândiți la, Care este cel mai bun combustibil pentru Hyundai Ioniq al tău? Mersul la pompa de benzină este în general o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Hyundai Ioniq tău? Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru motorina Hyundai Ioniq și, în plus, ce combustibil să alegi pentru o benzină Hyundai Ioniq .

Ce combustibil să folosești pentru motorina Hyundai Ioniq?

Așa că începem prin a ne uita la combustibilul pentru Hyundai Ioniq cu motor diesel. Este esențial să știi că, spre deosebire de motoarele pe benzină, ești norocos, toți carburanții sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom descoperi cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Hyundai Ioniq sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Hyundai Ioniq , aceasta motorina este cea pe care o gasim la pretul celui mai ieftin , este, prin urmare, neapărat cel mai bun dintre șoferii Hyundai Ioniq . Pe lângă prețul său atractiv, este format din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor îmbunătățiți durata de viață a motorului și admiterea dvs . Poate încorpora până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Cum se curăță injectoarele Hyundai Ioniq?

Combustibil diesel excelent pentru Hyundai Ioniq sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Hyundai Ioniq sau B10 este la fel de cunoscut ca motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se adaugă aditivi speciali pentru combaterea temperaturilor de iarnă. Mai mult, a fost conceput pentru a depăși primul diesel, așa că este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină Hyundai Ioniq?

Acum vom trece la partea mai tehnică a combustibili pentru Hyundai Ioniq , de fapt, este esential sa stii ca in functie de anul Hyundai Ioniq tau nu vei avea capacitatea de a folosi toti carburantii prezenti la pompa, iata lista carburantilor disponibili pentru benzina Hyundai Ioniq si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Hyundai Ioniq

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Hyundai Ioniq, corespunde majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai puțin costisitor și este deja alcătuit din suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Hyundai Ioniq

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Hyundai Ioniq proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Hyundai Ioniq

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina Hyundai Ioniq , de fapt, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este pe de altă parte cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Hyundai Ioniq?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Hyundai Ioniq este superetanolul E85 format din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit NUMAI de Hyundai Ioniq cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Hyundai Ioniq, nu ezitați să consultați categoria noastră Hyundai Ioniq.

Legătura cu publicația principală