Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru GMC Canyon?

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau doar vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru GMC Canyon? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, în acest articol vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru GMC Canyon? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru motorina GMC Canyon și, în al doilea rând, ce combustibil să alegi pentru o benzină GMC Canyon .

Ce combustibil să folosești pentru GMC Canyon diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibil pentru GMC Canyon cu motor diesel. Este necesar să știi că spre deosebire de motoarele pe benzină ești norocos, toți combustibilii sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom descoperi cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina GMC Canyon sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru GMC Canyon , aceasta motorina este cea pe care o localizam la pretul celui mai ieftin , este prin urmare în mod necesar cel mai popular printre șoferii GMC Canyon . În plus față de prețul său atractiv, este compus din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate include până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe GMC Canyon

Combustibil diesel excelent pentru GMC Canyon sau motorină B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru GMC Canyon sau B10 este la fel de bine numit motorina pentru frig extrem deoarece în timpul iernii se introduc aditivi speciali pentru combaterea temperaturilor de iarnă. În plus, a fost introdus pentru a depăși primul diesel, deci este format din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-și îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru benzină GMC Canyon?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru GMC Canyon , de fapt, este necesar sa stii ca in functie de anul GMC Canyon tau nu vei putea folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista cu combustibilii disponibili pentru benzina GMC Canyon si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru GMC Canyon

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină GMC Canyon, se potrivește cu majoritatea automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai puțin costisitor și include deja suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru GMC Canyon

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia gazelor cu efect de sera , este totuși utilizabil numai de GMC Canyon proiectat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru GMC Canyon

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru benzina GMC Canyon , de fapt, compoziția sa o permite pentru a evacua până la 99% din depozitele interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este însă cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria GMC Canyon al meu?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru GMC Canyon este superetanolul E85 format din 85% bioetanol și doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Cu toate acestea, poate fi folosit JUST by GMC Canyon cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre GMC Canyon, aruncați o privire la categoria GMC Canyon.

Legătura cu publicația principală