Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce combustibil pentru Audi A1?

Dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă, ați închiriat una pentru o călătorie de orice fel sau doar vă întrebați, Care este cel mai bun combustibil pentru Audi A1? Mersul la pompa de benzină este destul de des o dilemă pentru majoritatea dintre noi, de aceea, astăzi vom încerca să vă ajutăm să știți ce combustibil să alegi pentru Audi A1? Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la diferite tipuri de combustibil pentru Audi A1 diesel și, în plus, ce combustibil să alegeți pentru un Audi A1 benzină .

Ce combustibil să folosești pentru Audi A1 diesel?

Așa că începem prin a ne uita la combustibil pentru Audi A1 cu motor diesel. Este necesar să știi că spre deosebire de motoarele pe benzină ești norocos, toți combustibilii sunt compatibili cu motorul tău și nu îți asumi niciun risc în a alege un combustibil în detrimentul altuia. Cu toate acestea, există diferențe între cele două tipuri de motorină pe care le veți găsi la pompa de benzină și acum vom afla cum diferă.

Combustibil diesel premium pentru motorina Audi A1 sau B7

Așa că începem cu motorină premium pentru Audi A1 , aceasta motorina este cea pe care o gasim la pretul celui mai ieftin , este, prin urmare, de fapt cel mai popular printre șoferii Audi A1 . În plus față de prețul său atractiv, este format din aditivi precum agenți anticorozivi sau alți detergenți care vor crește durata de viață a motorului și admiterea . Poate încorpora până la 7% biocombustibil.

Weiterlesen:
Audi A1 care nu mai accelerează

Combustibil diesel excelent pentru Audi A1 sau diesel B10

.

Combustibil diesel Excellium pentru Audi A1 sau B10 Este, de asemenea, cunoscut sub numele de motorina pentru frig extrem deoarece pe timpul iernii sunt integrati aditivi specifici pentru combaterea temperaturilor de iarna. Mai mult, a fost introdus pentru a depăși primul diesel, așa că este compus din aditivi suplimentari care îi permit să reducă și mai mult frecarea în motor și astfel să-i îmbunătățească performanța.

Ce combustibil să alegi pentru Audi A1 benzină?

Acum vom trece la partea mai complexă a combustibili pentru Audi A1 , de fapt, este necesar sa stii ca in functie de anul Audi A1 tau nu vei putea folosi toti combustibilii prezenti la pompa, iata lista combustibililor disponibili pentru benzina Audi A1 si specificul acestora.

SP95 E5 benzină pentru Audi A1

Combustibilul cel mai folosit de proprietarii de benzină Audi A1, corespunde majorității automobilelor pe benzină lansat după 1991 , este cel mai ieftin și include deja suficienți aditivi pentru a vă menține motorul în stare bună de funcționare.

Combustibil SP95 E10 pentru Audi A1

Puțin mai scump decât versiunea anterioară, SP95 E10 diferă de cealaltă versiune prin prezența etanolului în cantitate de aproximativ 10% , ceea ce îi conferă o valoare mai mică difuzia fumului de seră , este totuși utilizabil numai de Audi A1 inventat după 2000. .

Combustibil SP98 E5 pentru Audi A1

Acesta este Combustibilul prin excelență pentru Audi A1 benzină , de fapt, compoziția sa o permite pentru a scăpa de până la 99% din depunerile interne legate de arderea motorului , este posibil să-l folosească pentru toate automobilele care datează din 1991, dar este însă cea mai scumpă dintre toate cele disponibile .

Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat la un Audi A1?

Combustibil superetanol E85, E85

Ultimul combustibil disponibil pentru Audi A1 este superetanolul E85 compus din 85% bioetanol si doar 15 din SP95 , ceea ce îl face să fie combustibil mai puțin poluant, în plus este cel mai ieftin datorită avantajelor fiscale. . Chiar și așa, poate fi folosit DOAR de Audi A1 cu sistemul „Flex-Fuel”. , verificați dacă al dvs. este compatibil înainte de utilizare.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Audi A1, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi A1.

Legătura cu publicația principală