Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează Volkswagen Up! sa se supraincalzeasca?

Una dintre cele mai enervante preocupări care pot apărea pe un Volkswagen Up! este de a observa creșterea indicatorului de temperatură. De fapt, un gabarit care se ridică peste 90/100° este, în general, un indicator că Volkswagen Up! se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați făcut alegerea bună de a verifica acest link de site, deoarece vă vom ajuta să identificați sursa și să înțelegeți inducerea. Pentru a face acest lucru, la început, ne vom uita la cauzele supraîncălzirii motorului și la consecințele pe care le executați, iar în continuare, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce este Volkswagen-ul meu sus! supraîncălzire? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Up! care se încălzește este un semn al unei probleme semnificative. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. In realitate, dacă dvs. Volkswagen Up! se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață de la motorul dvs. și experimentați o pierdere de putere, Volkswagen Up! se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele unei încălziri Volkswagen Up! ?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod regulat și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați-vă sistemul pentru scurgeri. De asemenea, este de imaginat că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să găsiți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei componente este să pornească răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Up! se va incalzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Deși această împrejurare este mai puțin obișnuită, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai desfășura activitatea, iar în zilele călduroase Volkswagen Up! se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uita sa verifici starea si functionarea ventilatorului tau, pe langa aerul produs de turatia Volkswagen Up!, acesta are o datorie decisiva in racirea motorului tau cand trebuie sa fie releul cand conduci mai incet. În eventualitatea unei avarii și a deplasării cu viteză redusă, mașina dumneavoastră se va încălzi evident.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este de imaginat că pompa ta de apă este la sfârșitul duratei de viață. În realitate, rolul său este de a roti lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unei probleme, această operațiune se oprește și Volkswagen-ul tău se ridică! se incalzeste. Acest lucru se poate datora unei curele defectuoase care v-a rupt pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la atelierul tău.

Cum pot rezolva problemele legate de încălzirea unui Volkswagen Up!?

În plus, ai examinat toate piesele auto care ar putea cauza Volkswagen Up! pentru a te încălzi, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care automobilul tău se încinge și nu ai altă opțiune decât să mergi acasă sau să mergi la tehnicianul tău auto.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. În schimb, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volkswagen Up!.

 • Opriți motorul Volkswagen Up! dacă treci peste 100°:

  Nu te grăbi, într-o împrejurare de supraîncălzire, este mai bine să faci pauze și să lași motorul să se răcească decât să-l împingi și să riști să se spargă.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Weiterlesen:
Cum să schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Up! ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector