Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen-ului meu Tiguan?

Una dintre cele mai supărătoare probleme care pot apărea la un Volkswagen Tiguan este să urmăriți creșterea indicatorului de temperatură. Adevărul este că un ecartament care se ridică peste 90/100° este de obicei un indiciu că Volkswagen Tiguan se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați luat decizia bună de a face clic pe linkul acestei pagini web, deoarece vă vom ajuta să aflați sursa și să înțelegeți inducerea. Pentru a face acest lucru, în primul rând, ne vom uita la explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și riscurile pe care le expuneți și, în al doilea rând, ce soluții aveți la dispoziție pentru a opri acest fenomen.

Why is my Volkswagen Tiguan overheating? What are the risks?

Un Volkswagen Tiguan care se încălzește este un simptom al unei probleme semnificative. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți ocupa de asta mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. De fapt, dacă Volkswagen Tiguan se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că fum alb începe să iasă din motor și aveți o pierdere de putere, Volkswagen Tiguan se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Tiguan?

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Tiguan?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă în mod regulat rămâneți fără lichid de răcire și umpleți sistemul în mod regulat, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați sistemul dumneavoastră pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să observați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei componente este să pornească răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Tiguan se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Deși acest scenariu este mai rar, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini sarcina și în zilele călduroase Volkswagen Tiguan s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că verificați starea și performanța ventilatorului dvs., în plus față de aerul produs de viteza Volkswagen Tiguan, acesta are un rol decisiv în răcirea motorului dvs. atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi evident.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, sarcina acestuia este să rotească lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unor probleme, acest proces se oprește și Volkswagen Tiguan se încălzește. Acest lucru ar putea fi din cauza unei curele defectuoase care v-a distrus pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen Tiguan?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Volkswagen Tiguan, va trebui să faci mișcările corecte pentru a limita riscurile în cazul în care mașina ta se încinge și nu ai altă alternativă decât să mergi acasă sau să mergeți la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt cateva sugestii daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducing your engine speed will allow you to limit the heat released by the engine. On the other hand, try to stay in 5th gear at 70/80 km/h in order to have a large natural airflow to control the heating of your Volkswagen Tiguan.

 • Opriți motorul Volkswagen Tiguan dacă treceți peste 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire este mai bine sa faceti pauze si sa lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care produce căldură.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Tiguan, accesați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию