Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Transporter 6?

Una dintre cele mai frustrante probleme care pot apărea pe un Volkswagen Transporter 6 este să-i vezi indicatorul de temperatură crescând. În realitate, un gabarit care se ridică peste 90/100° este în general un semn că Volkswagen Transporter 6 se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut bine să faceți clic pe acest link de pagină web, deoarece vă vom facilita identificarea cauzei și înțelegerea motivului. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom arunca o privire la explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și riscurile pe care le expuneți și, în continuare, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Volkswagen Transporter 6? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Transporter 6 care se încălzește este un indicator al unei probleme semnificative. Nu ar trebui să vă gândiți că vă veți ocupa de asta mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. De fapt, dacă Volkswagen Transporter 6 se încălzește și continuați să conduceți, practic riscați să vă spargeți motorul mașinii. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață din motor și întâmpinați o pierdere de putere, Volkswagen Transporter 6 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Transporter 6?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți frecvent fără lichid de răcire și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să vedeți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Transporter 6 se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Chiar dacă această situație este mai rară, dacă radiatorul tău este foarte murdar, sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai face rolul și în zilele caniculare Volkswagen Transporter 6 s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uita sa verifici starea si functionarea ventilatorului tau, in plus fata de aerul produs de viteza Volkswagen Transporter 6, are un scop decisiv in racirea motorului tau cand trebuie sa fie releul cand conduci mai incet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În cele din urmă, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, sarcina acestuia este să rotească lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de problemă această operațiune se oprește și Volkswagen Transporter 6 se încălzește. Acest lucru ar putea fi din cauza unei curele defectuoase care v-a distrus pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen Transporter 6?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea Volkswagen Transporter 6, va trebui să faci mișcările corecte pentru a limita riscurile în cazul în care mașina ta se încinge și nu ai altă opțiune decât să mergi acasă , sau pentru a merge la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. Cu toate acestea, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volkswagen Transporter 6.

 • Opriți motorul Volkswagen Transporter 6 dacă depășiți 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire, mai bine faceti pauze si lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care produce căldură.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию