Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Transporter 4?

Una dintre cele mai enervante necazuri care pot apărea pe un Volkswagen Transporter 4 este observarea creșterii indicatorului de temperatură. Realitatea este că un ecartament care se ridică peste 90/100° este în general un semn că Volkswagen Transporter 4 se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați luat decizia bună de a verifica acest link de pagină web, deoarece vă vom ajuta să localizați cauza și să înțelegeți motivul. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom verifica explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și riscurile pe care le expuneți și, în continuare, ce posibilități aveți la dispoziție pentru a opri acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Volkswagen Transporter 4? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Transporter 4 care se încălzește este un indicator al unei probleme critice. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți ocupa de asta mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să răniți ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. Întradevăr, dacă Volkswagen Transporter 4 se încălzește și continui să conduci, riști pur și simplu să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie reglată deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și întâmpinați o pierdere de putere, Volkswagen Transporter 4 se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Transporter 4?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă în mod regulat rămâneți fără lichid de răcire și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați-vă sistemul pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să recunoașteți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei componente este să pornească răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Transporter 4 se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Chiar dacă această situație este mai rară, dacă radiatorul tău este foarte murdar, sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai face treaba și în zilele caniculare Volkswagen Transporter 4 s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uita sa verifici starea si performanta ventilatorului tau, in plus fata de aerul produs de viteza Volkswagen Transporter 4, are un scop decisiv in racirea motorului tau cand trebuie sa fie releul cand conduci mai incet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, cu siguranță mașina dumneavoastră se va încălzi.

 • O pompă de apă deteriorată

  Pentru a încheia, este plauzibil ca pompa de apă să fie la sfârșitul duratei sale de viață. Într-adevăr, rolul său este să curgă lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de defecțiune această operațiune se oprește și Volkswagen Transporter 4 se încălzește. Acest lucru ar putea fi din cauza unei curele defectuoase care v-a distrus pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen Transporter 4?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea Volkswagen Transporter 4, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă, sau să mergi la atelierul tău de reparații.

Aici sunt cateva sugestii daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. În schimb, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volkswagen Transporter 4.

 • Opriți motorul Volkswagen Transporter 4 dacă depășiți 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire este mai bine sa faceti pauze si sa lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns util. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию