Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran-ul meu?

Una dintre cele mai enervante preocupări care pot apărea la un Volkswagen Touran este să urmărești creșterea indicatorului de temperatură. În realitate, un gabarit care se ridică peste 90/100° este în majoritatea cazurilor un simptom care Volkswagen Touran se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați făcut alegerea bună de a verifica acest link de pagină web, deoarece vă vom ajuta să găsiți originea și să înțelegeți cauza. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom analiza explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și riscurile pe care le expuneți și, în al doilea rând, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a opri acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Volkswagen Touran? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Touran care se încălzește este un indicator al unei probleme critice. Nu trebuie să crezi că te vei descurca cu asta în viitor pentru că, dacă o faci, riști să rănești ireversibil motorul mașinii tale. De fapt, dacă Volkswagen Touran se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie reglată deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafața motorului dvs. și aveți o pierdere de putere, Volkswagen Touran se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Touran?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți frecvent fără lichid de răcire și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să recunoașteți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei componente este să pornească răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Touran se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  În ciuda faptului că această situație este mai rară, dacă radiatorul tău este foarte murdar, sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini rolul și în zilele călduroase Volkswagen Touran se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai functioneaza

  Asigurați-vă că verificați starea și performanța ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volkswagen Touran, acesta are un scop important în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, cu siguranță mașina dumneavoastră se va încălzi.

 • O pompă de apă deteriorată

  În cele din urmă, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, sarcina acestuia este să rotească lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de problemă, această acțiune se oprește și Volkswagen Touran se încălzește. Acest lucru se poate datora unei curele defectuoase care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen Touran?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Volkswagen Touran, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă opțiune decât să mergi acasă sau să mergeți la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Volkswagen Touran.

 • Opriți motorul Volkswagen Touran dacă atingeți sau depășiți 100°:

  Nu te grăbi, într-o împrejurare de supraîncălzire, este mai bine să faci pauze și să lași motorul să se răcească decât să-l împingi și să riști să se spargă.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este un remediu util. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care produce căldură.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector