Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran 3?

Una dintre cele mai iritante probleme care pot apărea pe un Volkswagen Touran 3 este observarea creșterii indicatorului de temperatură. Adevărul este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este în majoritatea cazurilor un indicator că Volkswagen Touran 3 se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut alegerea bună de a vizita acest link de pagină web, deoarece vă vom ajuta să aflați sursa și să înțelegeți motivul. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom verifica cauzele supraîncălzirii motorului și pericolele pe care le executați și, în continuare, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a scăpa de acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Volkswagen Touran 3? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Touran 3 care se încălzește este un indiciu al unei probleme grave. Nu ar trebui să vă gândiți că o veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să răniți ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. Întradevăr, dacă Volkswagen Touran 3 se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie reglată deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și puteți simți o pierdere de putere, Volkswagen Touran 3 se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Touran 3?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți frecvent fără lichid de răcire și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este de imaginat că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să detectați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Scopul acestei piese este de a porni răcirea motorului doar atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Touran 3 se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Chiar dacă această situație este mai rară, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai duce treaba și în zilele caniculare Volkswagen Touran 3 s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că examinați starea și performanța ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volkswagen Touran 3, acesta are o datorie decisivă în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și al călătoriei cu viteză redusă, mașina dumneavoastră se va încălzi în mod evident.

 • O pompă de apă deteriorată

  Pentru a încheia, este de imaginat ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei sale de viață. Într-adevăr, scopul său este să circule lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de defecțiune acest proces se oprește și Volkswagen Touran 3 tău se încălzește. Acest lucru ar putea fi cauzat de o centură defectă care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la garaj.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen Touran 3?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Volkswagen Touran 3, va trebui să faci mișcările corecte pentru a limita riscurile în cazul în care automobilul tău se încinge și nu ai altă alternativă decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tău.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Volkswagen Touran 3.

 • Opriți motorul Volkswagen Touran 3 dacă depășiți 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire, mai bine faceti pauze si lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este o soluție eficientă. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Touran 2
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector