Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran 2?

Una dintre cele mai frustrante preocupări care pot apărea pe un Volkswagen Touran 2 este să urmăriți creșterea indicatorului de temperatură. Adevărul este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un indicator că Volkswagen Touran 2 se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați făcut bine să verificați acest link, deoarece vă vom ajuta să identificați cauza și să înțelegeți motivul. Pentru a realiza acest lucru, la început, vom arunca o privire la explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și consecințele pe care le rulați și, în continuare, ce soluții aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Volkswagen Touran 2? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Touran 2 care se încălzește este un indiciu al unei probleme semnificative. Nu ar trebui să vă gândiți că o veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. De fapt, dacă Volkswagen Touran 2 se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate deteriora piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și suferiți o pierdere de putere, Volkswagen Touran 2 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Touran 2?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți frecvent fără lichid de răcire și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați-vă sistemul pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să detectați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Touran 2 se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Chiar dacă acest scenariu este mai rar, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini activitatea și în zilele călduroase Volkswagen Touran 2 s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că examinați starea și performanța ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volkswagen Touran 2, acesta are un rol important în răcirea motorului dvs. atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  Pentru a încheia, este plauzibil ca pompa de apă să fie la sfârșitul duratei sale de viață. De fapt, rolul său este să curgă lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unor probleme acest proces se oprește și Volkswagen Touran 2 se încălzește. Acest lucru ar putea fi din cauza unei curele defectuoase care v-a rupt pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi în zona garajului tău.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen Touran 2?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele care ar putea cauza încălzirea ta Volkswagen Touran 2, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care mașina ta se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă, sau să mergi la mecanicul tău.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura produsă de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volkswagen Touran 2.

 • Opriți motorul Volkswagen Touran 2 dacă atingeți sau depășiți 100°:

  Nu vă grăbiți, într-o circumstanță de supraîncălzire, este mai bine să faceți pauze și să lăsați motorul să se răcească decât să-l împingeți și să riscați să vă spargeți.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns util. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 3?
Ссылка на основную публикацию