Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touareg-ul meu?

Una dintre cele mai frustrante probleme care pot apărea la un Volkswagen Touareg este să observați creșterea indicatorului de temperatură. De fapt, un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un simptom care Volkswagen Touareg-ul tău se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați făcut alegerea bună de a vizita acest link de site, deoarece vă vom ajuta să identificați cauza și să înțelegeți motivul. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom verifica explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și riscurile pe care le expuneți și, în al doilea rând, ce posibilități aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce Volkswagen Touareg-ul meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Touareg care se încălzește este un indicator al unei probleme semnificative. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți descurca în viitor pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. De fapt, dacă Volkswagen Touareg-ul tău se încălzește și continui să conduci, practic riști să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și aveți o pierdere de putere, Volkswagen Touareg se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Touareg?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă în mod regulat rămâneți fără lichid de răcire și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați-vă sistemul pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să găsiți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Touareg-ul tău se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Deși această împrejurare nu este atât de comună, dacă radiatorul tău este foarte murdar, sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini rolul și în zilele caniculare Volkswagen Touareg-ul tău se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Remember to verify the state and operation of your fan, furthermore to the air produced by the speed of your Volkswagen Touareg, it has a decisive duty in cooling your engine when it has to be the relay when you drive slower. In the eventuality of a breakdown and travelling at low speed, your car will surely heat up.

 • O pompă de apă deteriorată

  Finally, it is plausible that your water pump is at the end of its life. In fact, its duty is to flow the coolant throughout the circuit, in case of problem this process stops and your Volkswagen Touareg heats up. This can be due to a defective belt that has ruined your pump. If this is your case, go to your service garage.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen Touareg?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele care ar putea cauza încălzirea ta Volkswagen Touareg, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care mașina ta se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să mergeți la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. Pe de altă parte, încearcă să stai în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Volkswagen Touareg-ul tău.

 • Opriți motorul Volkswagen Touareg dacă atingeți sau depășiți 100°:

  Nu vă grăbiți, într-o circumstanță de supraîncălzire, este mai bine să faceți pauze și să lăsați motorul să se răcească decât să-l împingeți și să riscați să vă spargeți.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touareg, accesați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Touareg nu funcționează Volkswagen Touareg
Ссылка на основную публикацию