Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen T-Cross-ul meu?

Una dintre cele mai enervante preocupări care pot apărea pe un Volkswagen T-Cross este să urmăriți creșterea indicatorului de temperatură. De fapt, un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un indicator că Volkswagen T-Cross-ul tău se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați făcut alegerea bună de a vizita acest link de site, deoarece vă vom ajuta să identificați cauza și să înțelegeți declanșatorul. Pentru a face acest lucru, la început, vom verifica motivele supraîncălzirii motorului și riscurile pe care le expuneți, iar în continuare, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a scăpa de acest fenomen.

De ce Volkswagen T-Cross-ul meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen T-Cross care se încălzește este un semn al unei probleme grave. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. De fapt, dacă Volkswagen T-Cross-ul tău se încălzește și continui să conduci, riști pur și simplu să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și suferiți o pierdere de putere, Volkswagen T-Cross se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen T-Cross?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă în mod regulat rămâneți fără lichid de răcire și umpleți sistemul în mod regulat, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, caz în care ar trebui să vedeți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Rolul acestei piese este de a porni răcirea motorului doar atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen T-Cross-ul tău se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Deși această împrejurare este mai rară, dacă radiatorul dumneavoastră este foarte murdar sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai desfășura activitatea, iar în zilele toride Volkswagen T-Cross s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai functioneaza

  Asigurați-vă că verificați starea și funcționarea ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volkswagen T-Cross, acesta are un scop important în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și al călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  Pentru a termina, este posibil ca pompa de apă să fie la sfârșitul duratei sale de viață. De fapt, scopul său este să curgă lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de problemă această acțiune se oprește și Volkswagen T-Cross-ul tău se încălzește. Acest lucru ar putea fi din cauza unei curele defectuoase care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul dvs., mergeți la garajul dvs. de service.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volkswagen T-Cross?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele care ar putea cauza încălzirea Volkswagen T-Cross, va trebui să faci mișcările corecte pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă, sau să mergi la tehnicianul tău auto.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura produsă de motor. În schimb, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volkswagen T-Cross-ul dumneavoastră.

 • Opriți motorul Volkswagen T-Cross dacă treceți peste 100°:

  Nu te grăbi, într-o împrejurare de supraîncălzire, este mai bine să faci pauze și să lași motorul să se răcească decât să-l împingi și să riști să se spargă.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este o soluție utilă. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen T-Cross, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen T-Cross.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen T-Cross-ul meu
Legătura cu publicația principală