Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Scirocco?

Una dintre cele mai iritante preocupări care pot apărea la un Volkswagen Scirocco este să urmăriți creșterea indicatorului de temperatură. De fapt, un gabarit care se ridică peste 90/100° este în majoritatea cazurilor un indiciu că Volkswagen Scirocco dumneavoastră se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați luat decizia bună de a vizita acest link pentru că vă vom face mai ușor să aflați originea și să înțelegeți inducerea. Pentru ca acest lucru să se întâmple, la început, vom analiza explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și pericolele pe care le expuneți și, în continuare, ce soluții sunt disponibile pentru a opri acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Volkswagen Scirocco? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Scirocco care se încălzește este un indicator al unei probleme majore. Nu ar trebui să vă gândiți că o veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. De fapt, dacă Volkswagen Scirocco se încălzește și continuați să conduceți, practic riscați să vă spargeți motorul mașinii. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață din motor și puteți simți o pierdere de putere, Volkswagen Scirocco se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Volkswagen Scirocco?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți frecvent fără lichid de răcire și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este de imaginat că garnitura de chiulasă este defectă, în acest caz ar trebui să găsiți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Scopul acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Scirocco dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Deși această situație este mai rar întâlnită, dacă radiatorul tău este foarte murdar, sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini rolul și în zilele caniculare Volkswagen Scirocco se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că verificați starea și performanța ventilatorului dvs., în plus față de aerul produs de viteza Volkswagen Scirocco, acesta are un scop decisiv în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În cele din urmă, se poate concepe ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, rolul său este să curgă lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unor probleme, această acțiune se oprește și Volkswagen Scirocco dumneavoastră se încălzește. Acest lucru se poate datora unei curele defectuoase care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problemele legate de încălzirea unui Volkswagen Scirocco?

În plus, după ce ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Volkswagen Scirocco, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care mașina ta se încinge și nu ai altă alternativă decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tau.

Aici sunt cateva sugestii daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Volkswagen Scirocco.

 • Opriți motorul Volkswagen Scirocco dacă atingeți sau depășiți 100°:

  Nu te grăbi, într-o împrejurare de supraîncălzire, este mai bine să faci pauze și să lași motorul să se răcească decât să-l împingi și să riști să se spargă.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este o soluție eficientă. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Scirocco, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Scirocco.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Scirocco?
Legătura cu publicația principală