Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea vehiculului meu Volkswagen Transporter?

Una dintre cele mai enervante probleme care pot apărea la un Volkswagen Transporter este să-i vezi indicatorul de temperatură crescând. În realitate, un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un indicator că Volkswagen Transporter se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați luat decizia bună de a face clic pe acest link pentru că vă vom ajuta să aflați cauza și să înțelegeți declanșatorul. Pentru ca acest lucru să se întâmple, la început, vom verifica motivele supraîncălzirii motorului și pericolele pe care le executați și, în continuare, ce soluții aveți la dispoziție pentru a scăpa de acest fenomen.

De ce Volkswagen Transporter-ul meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volkswagen Transporter care se încălzește este un simptom al unei probleme majore. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să răniți ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. De fapt, dacă Volkswagen Transporter-ul tău se încălzește și continui să conduci, riști pur și simplu să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie reglată deoarece poate deteriora piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și aveți o pierdere de putere, Volkswagen Transporter se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii Volkswagen Transporter?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod regulat și umpleți sistemul în mod regulat, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați sistemul dumneavoastră pentru scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, în acest caz ar trebui să vedeți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Rolul acestei componente este de a porni răcirea motorului doar atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volkswagen Transporter-ul tău se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Cu toate acestea, această circumstanță este mai puțin obișnuită, dacă radiatorul dumneavoastră este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai face treaba și în zilele călduroase Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uita sa verifici starea si functionarea ventilatorului tau, in plus la aerul produs de viteza Volkswagen Transporter-ului tau are un scop decisiv in racirea motorului tau cand trebuie sa fie releul cand conduci mai incet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este posibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, datoria lui este să circule lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul în care există probleme, această operațiune se oprește și Volkswagen Transporter-ul tău se încălzește. Acest lucru ar putea fi rezultatul unei curele defectuoase care v-a distrus pompa. Dacă acesta este cazul dvs., mergeți la garajul dvs. de service.

Cum pot rezolva problemele legate de încălzirea unui Volkswagen Transporter?

În plus, după ce ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea Volkswagen Transporter-ului tău, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă alternativă decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tău.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. Pe de altă parte, încearcă să stai în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volkswagen Transporter-ului tău.

 • Opriți motorul Volkswagen Transporter dacă depășiți 100°:

  Nu vă grăbiți, într-o circumstanță de supraîncălzire, este mai bine să faceți pauze și să lăsați motorul să se răcească decât să-l împingeți și să riscați să vă spargeți.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию