Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Toyota C-hr?

Una dintre cele mai deranjante complicații care pot apărea pe o Toyota C-hr este să urmăriți creșterea indicatorului de temperatură. Realitatea este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este în cele mai multe cazuri un simptom care Toyota C-hr se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut alegerea bună să verificați acest link, deoarece vă vom ajuta să aflați sursa și să înțelegeți declanșatorul. Pentru ca acest lucru să se întâmple, în primul rând, ne vom uita la motivele supraîncălzirii motorului și la pericolele pe care le executați, iar în continuare, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a scăpa de acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Toyota C-hr? Care sunt riscurile?

O Toyota C-hr care se încălzește este un indicator al unei probleme grave. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să răniți ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. De fapt, dacă Toyota C-hr se încălzește și continui să conduci, riști pur și simplu să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață din motor și puteți simți o pierdere de putere, Toyota C-hr se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele unei încălziri Toyota C-hr?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod repetat și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, în acest caz ar trebui să identificați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Rolul acestei componente este de a porni răcirea motorului doar atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Toyota C-hr se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  În ciuda faptului că această situație nu este atât de comună, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini treaba și în zilele călduroase Toyota C-hr se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uitați să verificați starea și performanța ventilatorului dvs., în plus față de aerul produs de viteza Toyota C-hr, acesta are o sarcină decisivă în a vă răci motorul atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și al călătoriei cu viteză redusă, mașina dumneavoastră se va încălzi în mod evident.

 • O pompă de apă deteriorată

  În cele din urmă, este posibil ca pompa de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, scopul său este de a circula lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unei probleme, acest proces se oprește și Toyota C-hr se încălzește. Acest lucru poate fi cauzat de o curea defectă care a deteriorat pompa dumneavoastră. Dacă acesta este cazul tău, mergi în zona garajului tău.

Cum pot rezolva problema încălzirii unei Toyota C-hr?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Toyota C-hr, va trebui să faci mișcările corecte pentru a limita riscurile în cazul în care automobilul tău se încinge și nu ai altă soluție decât să mergi acasă. , sau pentru a merge la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. În schimb, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Toyota C-hr.

 • Opriți motorul Toyota C-hr dacă treceți peste 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire este mai bine sa faceti pauze si sa lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este o soluție eficientă. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care produce căldură.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Toyota C-hr, accesați categoria noastră Toyota C-hr.

Weiterlesen:
Probleme de manevrabilitate la drum Toyota C HR
Legătura cu publicația principală