Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea Mercedes Viano?

Una dintre cele mai deranjante probleme care pot apărea la un Mercedes Viano este să-i vezi indicatorul de temperatură crescând. Realitatea este că un ecartament care se ridică peste 90/100° este în majoritatea cazurilor un indicator că Mercedes Viano se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut bine să faceți clic pe acest link pentru că vă vom face mai ușor să aflați originea și să înțelegeți cauza. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom analiza explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și riscurile pe care le expuneți și, în continuare, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce se supraîncălzi Mercedes Viano? Care sunt riscurile?

Un Mercedes Viano care se încălzește este semnul unei probleme grave. Nu trebuie să crezi că te vei descurca cu asta în viitor pentru că, dacă o faci, riști să rănești ireversibil motorul mașinii tale. In realitate, dacă Mercedes Viano se încălzește și continui să conduci, riști pur și simplu să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și aveți o pierdere de putere, Mercedes Viano se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui Mercedes Viano?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod regulat și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să recunoașteți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Intenția acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Mercedes Viano dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  În ciuda faptului că această situație este mai rară, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini treaba și în zilele călduroase Mercedes Viano s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că examinați starea și performanța ventilatorului dvs., în plus, aerul produs de viteza Mercedes Viano, acesta are un rol decisiv în răcirea motorului dvs. atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. În realitate, scopul său este să rotească lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de problemă această acțiune se oprește și Mercedes Viano tău se încălzește. Acest lucru poate fi cauzat de o curea defectă care a deteriorat pompa dumneavoastră. Dacă acesta este cazul tău, mergi la atelierul tău.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Mercedes Viano?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele care ar putea cauza încălzirea ta Mercedes Viano, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tau.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. Pe de altă parte, încearcă să stai în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Mercedes-ului tău Viano.

 • Opriți motorul Mercedes Viano dacă întâlniți sau depășiți 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire, mai bine faceti pauze si lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să scăpați de o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns util. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Mercedes Viano, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes Viano.

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă pe Mercedes Viano?
Legătura cu publicația principală