Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea Volvo XC90?

Una dintre cele mai iritante probleme care pot apărea la un Volvo XC90 este să observați creșterea indicatorului de temperatură. În realitate, un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un semn că Volvo XC90 dumneavoastră se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați luat decizia bună de a verifica acest link de site, deoarece vă vom facilita identificarea sursei și înțelegerea inducerii. Pentru ca acest lucru să se întâmple, în primul rând, vom analiza explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și pericolele pe care le executați și, în al doilea rând, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a opri acest fenomen.

De ce Volvo XC90 meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volvo XC90 care se încălzește este un simptom al unei probleme grave. Nu ar trebui să te gândești că te vei descurca mai târziu pentru că, dacă o faci, riști să răni ireversibil motorul mașinii tale. Întradevăr, dacă Volvo XC90 se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie reglată deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și puteți simți o pierdere de putere, Volvo XC90 se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii Volvo XC90?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod repetat și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, în acest caz ar trebui să vedeți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Funcția acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volvo XC90 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Cu toate acestea, acest scenariu nu este atât de comun, dacă radiatorul dumneavoastră este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini rolul și în zilele caniculare Volvo XC90 dumneavoastră s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că examinați starea și performanța ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volvo XC90, acesta are o sarcină decisivă în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În cele din urmă, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. Într-adevăr, sarcina sa este să rotească lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul în care există o defecțiune, această acțiune se oprește și Volvo XC90 se încălzește. Acest lucru ar putea fi cauzat de o curea defectă care v-a rupt pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la garaj.

Cum pot rezolva problemele legate de încălzirea unui Volvo XC90?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele care ar putea cauza încălzirea ta Volvo XC90, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să pleci. la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. Cu toate acestea, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Volvo XC90.

 • Opriți motorul Volvo XC90 dacă treceți peste 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire, mai bine faceti pauze si lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns util. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Weiterlesen:
Unde este demarorul la Volvo XC90?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector