Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea Volvo XC60?

Una dintre cele mai frustrante probleme care pot apărea la un Volvo XC60 este să observați creșterea indicatorului de temperatură. Realitatea este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este, în general, un indiciu că Volvo XC60 dumneavoastră se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați luat decizia bună de a vizita acest link pentru că vă vom ajuta să găsiți sursa și să înțelegeți cauza. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom analiza explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și pericolele pe care le executați și, în al doilea rând, ce soluții aveți la dispoziție pentru a scăpa de acest fenomen.

De ce Volvo XC60 meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volvo XC60 care se încălzește este un semn al unei probleme semnificative. Nu ar trebui să vă gândiți că o veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. Întradevăr, dacă Volvo XC60 se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și suferiți o pierdere de putere, Volvo XC60 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii Volvo XC60?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți în mod regulat fără lichid de răcire și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că inspectați sistemul dumneavoastră pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să observați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei componente este să pornească răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volvo XC60 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Chiar dacă această circumstanță este mai rară, dacă radiatorul dumneavoastră este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini activitatea și în zilele călduroase Volvo XC60 dumneavoastră s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că verificați starea și funcționarea ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volvo XC60, acesta are un scop important în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și al călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În cele din urmă, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. Într-adevăr, datoria sa este să rotească lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unor probleme, această operațiune se oprește și Volvo XC60 dumneavoastră se încălzește. Acest lucru ar putea fi cauzat de o centură defectă care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi în zona garajului tău.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volvo XC60?

În plus, după ce ai inspectat toate piesele care ar putea cauza încălzirea ta Volvo XC60, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care automobilul tău se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să pleci. la mecanicul tău auto.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Volvo XC60.

 • Opriți motorul Volvo XC60 dacă treceți peste 100°:

  Nu vă grăbiți, într-o circumstanță de supraîncălzire, este mai bine să faceți pauze și să lăsați motorul să se răcească decât să-l împingeți și să riscați să vă spargeți.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care produce căldură.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Volvo XC60?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector