Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea Volvo Xc40?

Una dintre cele mai iritante preocupări care pot apărea pe un Volvo Xc40 este să urmăriți creșterea indicatorului de temperatură. Realitatea este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un indicator că Volvo Xc40 dumneavoastră se încălzește. Dacă vă aflați în această împrejurare, ați luat decizia bună de a vizita acest link pentru că vă vom face mai ușor să găsiți cauza și să înțelegeți motivul. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom arunca o privire asupra cauzelor supraîncălzirii motorului și a riscurilor pe care le expuneți și, în al doilea rând, ce soluții aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce Volvo Xc40 meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volvo Xc40 care se încălzește este un simptom al unei probleme semnificative. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să răniți ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. In realitate, dacă Volvo Xc40 se încălzește și continuați să conduceți, practic riscați să vă spargeți motorul mașinii.. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață din motor și aveți o pierdere de putere, Volvo Xc40 se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele unei încălziri Volvo Xc40?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți în mod regulat fără lichid de răcire și umpleți sistemul în mod regulat, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați-vă sistemul pentru scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, în acest caz ar trebui să observați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei componente este să pornească răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volvo Xc40 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  În ciuda faptului că acest scenariu este mai puțin obișnuit, dacă radiatorul dvs. este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai funcționa și în zilele fierbinți Volvo Xc40 se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că examinați starea și performanța ventilatorului dvs., în plus, aerul produs de viteza Volvo Xc40, acesta are un scop important în răcirea motorului, atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este posibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. În realitate, sarcina sa este să curgă lichidul de răcire în tot circuitul, în cazul în care există o defecțiune, acest proces se oprește și Volvo Xc40 se încălzește. Acest lucru poate fi rezultatul unei curele defectuoase care v-a rupt pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volvo Xc40?

În plus, după ce ai examinat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Volvo Xc40, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care automobilul tău se încinge și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să mergeți la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura produsă de motor. Cu toate acestea, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volvo Xc40.

 • Opriți motorul Volvo Xc40 dacă depășiți 100°:

  Nu vă grăbiți, într-o circumstanță de supraîncălzire, este mai bine să faceți pauze și să lăsați motorul să se răcească decât să-l împingeți și să riscați să vă spargeți.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un remediu eficient. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Volvo Xc40?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector