Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea volvo v90?

Una dintre cele mai supărătoare preocupări care pot apărea pe un volvo v90 este să observați creșterea indicatorului de temperatură. De fapt, un gabarit care se ridică peste 90/100° este în majoritatea cazurilor un indiciu că Volvo v90 tau se incalzeste. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut bine să vizitați acest link de pagină web deoarece vă vom ajuta să localizați sursa și să înțelegeți cauza. Pentru a face acest lucru, la început, vom analiza explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și consecințele pe care le executați și, în continuare, ce soluții aveți la dispoziție pentru a scăpa de acest fenomen.

De ce se supraîncălzește volvo v90 meu? Care sunt riscurile?

Un volvo v90 care se încălzește este un indicator al unei probleme semnificative. Nu ar trebui să vă gândiți că o veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. De fapt, dacă volvo v90 se încălzește și continui să conduci, riști pur și simplu să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și suferiți o pierdere de putere, volvo v90 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui volvo v90?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți frecvent fără lichid de răcire și umpleți sistemul în mod regulat, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați sistemul dumneavoastră pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, în acest caz ar trebui să recunoașteți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Rolul acestei piese este de a porni răcirea motorului doar atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și volvo v90 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Chiar dacă această situație nu este atât de comună, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini sarcina și în zilele caniculare volvo v90 s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că verificați starea și funcționarea ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza volvo v90, acesta are un scop decisiv în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, rolul său este să curgă lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unei probleme, acest proces se oprește și volvo v90 se încălzește. Acest lucru ar putea fi din cauza unei curele defectuoase care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui volvo v90?

În plus, după ce ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta volvo v90, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care automobilul tău se încinge și nu ai altă opțiune decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tău.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. Cu toate acestea, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea volvo v90.

 • Opriți motorul volvo v90 dacă treceți peste 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire, mai bine faceti pauze si lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v90, aruncați o privire la categoria volvo v90.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volvo V90?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector