Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea volvo v70?

One of the most irritating problems that can show up on a volvo v70 is to see its temperature gauge increasing. In reality, a gauge that rises above 90/100° is commonly a sign that Volvo v70 tau se incalzeste. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați luat decizia bună de a verifica acest link de pagină web, deoarece vă vom ajuta să identificați sursa și să înțelegeți inducerea. Pentru ca acest lucru să se întâmple, în primul rând, vom analiza motivele supraîncălzirii motorului și pericolele pe care le executați și, în al doilea rând, ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a opri acest fenomen.

De ce se supraîncălzește volvo v70 meu? Care sunt riscurile?

A volvo v70 that heats up is a sign of a major problem. Nu ar trebui să vă gândiți că vă veți ocupa mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. In realitate, dacă volvo v70 se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și aveți o pierdere de putere, volvo v70 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui volvo v70?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă în mod regulat rămâneți fără lichid de răcire și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați-vă sistemul pentru scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, caz în care ar trebui să detectați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Scopul acestei piese este de a porni răcirea motorului doar atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și volvo v70 se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Cu toate acestea, acest scenariu este mai puțin obișnuit, dacă radiatorul dvs. este foarte murdar sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini sarcina și în zilele caniculare volvo v70 s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Asigurați-vă că examinați starea și performanța ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza volvo v70, acesta are o sarcină importantă în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În cazul unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este posibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. În realitate, sarcina acestuia este să circule lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de probleme această operațiune se oprește și volvo v70 se încălzește. Acest lucru se poate datora unei curele defectuoase care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la mecanic.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui volvo v70?

Pe lângă faptul că ai examinat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta volvo v70, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încinge și nu ai altă opțiune decât să mergi acasă sau pentru a merge la atelierul dvs. de reparații.

Aici sunt cateva recomandari daca masina ta se supraincalzeste:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura emisă de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea volvo v70.

 • Opriți motorul volvo v70 dacă depășiți 100°:

  Nu vă grăbiți, într-o circumstanță de supraîncălzire, este mai bine să faceți pauze și să lăsați motorul să se răcească decât să-l împingeți și să riscați să vă spargeți.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre volvo v70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v70.

Weiterlesen:
Becul de ulei volvo v70 care rămâne aprins
Ссылка на основную публикацию