Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea Volvo V60?

Una dintre cele mai frustrante probleme care pot apărea la un Volvo V60 este să-i vezi indicatorul de temperatură crescând. De fapt, un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un indiciu că Volvo V60 dumneavoastră se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați făcut bine să dați clic pe acest link pentru că vă vom ajuta să localizați sursa și să înțelegeți motivul. Pentru a realiza acest lucru, la început, vom verifica cauzele supraîncălzirii motorului și riscurile pe care le expuneți și, în al doilea rând, ce soluții aveți la dispoziție pentru a opri acest fenomen.

De ce Volvo V60 meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volvo V60 care se încălzește este un semn al unei probleme critice. Nu ar trebui să crezi că te vei descurca mai târziu pentru că, dacă o faci, riști să strici ireversibil motorul mașinii tale. De fapt, dacă Volvo V60 se încălzește și continuați să conduceți, practic riscați să vă spargeți motorul mașinii. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și suferiți o pierdere de putere, Volvo V60 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii Volvo V60?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți în mod regulat fără lichid de răcire și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, în acest caz ar trebui să identificați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Scopul acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este stricat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volvo V60 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  În ciuda faptului că această situație este mai puțin obișnuită, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini treaba și în zilele călduroase Volvo V60 se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uitați să examinați starea și performanța ventilatorului dvs., în plus față de aerul produs de viteza Volvo V60, acesta are o datorie decisivă în a vă răci motorul atunci când trebuie să fie releul când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, cu siguranță mașina dumneavoastră se va încălzi.

 • O pompă de apă deteriorată

  În cele din urmă, este posibil ca pompa de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. De fapt, datoria sa este să curgă lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul unor probleme, acest proces se oprește și Volvo V60 dumneavoastră se încălzește. Acest lucru se poate datora unei curele defectuoase care v-a distrus pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la garaj.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volvo V60?

În plus, după ce ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Volvo V60, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care mașina se încinge și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tău auto.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volvo V60.

 • Opriți motorul Volvo V60 dacă depășiți 100°:

  Nu te grăbi, într-o împrejurare de supraîncălzire, este mai bine să faci pauze și să lași motorul să se răcească decât să-l împingi și să riști să se spargă.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volvo V60?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector