Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea volvo v40?

Una dintre cele mai enervante complicații care pot apărea la un volvo v40 este să-i vezi indicatorul de temperatură crescând. Adevărul este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un indicator că Volvo v40 tau se incalzeste. Dacă vă aflați în acest caz, ați luat decizia bună de a vizita acest link de pagină web, deoarece vă vom ajuta să găsiți sursa și să înțelegeți inducerea. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom verifica cauzele supraîncălzirii motorului și consecințele pe care le executați și, în al doilea rând, ce soluții aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce se supraîncălzește volvo v40 meu? Care sunt riscurile?

Un volvo v40 care se încălzește este un indicator al unei probleme semnificative. Nu trebuie să vă gândiți că vă veți ocupa de asta mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. Intr-adevar, dacă volvo v40 se încălzește și continui să conduci, riști doar să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate afecta piesele motorului. Dacă vedeți că începe să iasă fum alb din motor și puteți simți o pierdere de putere, volvo v40 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii unui volvo v40?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod repetat și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este posibil ca garnitura de chiulasă să fie defectă, în acest caz ar trebui să observați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Rolul acestei piese este de a porni răcirea motorului doar atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și volvo v40 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Cu toate acestea, această împrejurare nu este atât de comună, dacă radiatorul dumneavoastră este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai finaliza activitatea, iar în zilele toride volvo v40 se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai functioneaza

  Amintiți-vă să verificați starea și funcționarea ventilatorului dvs., în plus față de aerul produs de viteza volvo v40, are un scop decisiv în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  Pentru a termina, este posibil ca pompa de apă să fie la sfârșitul duratei sale de viață. Într-adevăr, scopul său este să circule lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de defecțiune, această acțiune se oprește și volvo v40 se încălzește. Acest lucru se poate datora unei curele defectuoase care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi în zona garajului tău.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui volvo v40?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta volvo v40, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încinge și nu ai altă opțiune decât să mergi acasă, sau să mergi la atelierul tău de reparații.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura produsă de motor. Cu toate acestea, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea volvo v40.

 • Opriți motorul volvo v40 dacă atingeți sau depășiți 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire, mai bine faceti pauze si lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre volvo v40, accesați categoria noastră volvo v40.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe volvo v40?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector