Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea Volvo S90?

Una dintre cele mai iritante probleme care pot apărea la un Volvo S90 este să observați creșterea indicatorului de temperatură. În realitate, un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un semn că Volvo S90 dvs. se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut bine să faceți clic pe acest link de site, deoarece vă vom facilita găsirea cauzei și înțelegerea cauzei. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom verifica explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și consecințele pe care le executați și, în al doilea rând, ce posibilități aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce Volvo S90 meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volvo S90 care se încălzește este un indiciu al unei probleme majore. Nu ar trebui să vă gândiți că vă veți ocupa mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să deteriorați ireversibil motorul mașinii dvs. Intr-adevar, dacă Volvo S90 se încălzește și continuați să conduceți, practic riscați să vă spargeți motorul mașinii. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie redusă la minimum deoarece poate deteriora piesele motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață din motor și suferiți o pierdere de putere, Volvo S90 se încălzește și vă deteriorați motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii Volvo S90?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod regulat și umpleți frecvent sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați-vă sistemul pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, în acest caz ar trebui să recunoașteți „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Scopul acestei componente este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volvo S90 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Deși acest scenariu este mai puțin obișnuit, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini rolul și în zilele caniculare Volvo S90 se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uitați să examinați starea și performanța ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volvo S90, acesta are un scop decisiv în răcirea motorului atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, cu siguranță mașina dumneavoastră se va încălzi.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. Într-adevăr, scopul său este de a roti lichidul de răcire pe tot circuitul, în cazul în care există o defecțiune, acest proces se oprește și Volvo S90 se încălzește. Acest lucru poate fi cauzat de o centură defectă care v-a rupt pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la garaj.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volvo S90?

În plus, după ce ai examinat toate piesele care ar putea cauza încălzirea ta Volvo S90, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care mașina ta se încălzește și nu ai altă opțiune decât să mergi acasă sau să pleci. tehnicianului dumneavoastră auto.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura degajată de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a limita încălzirea Volvo S90.

 • Opriți motorul Volvo S90 dacă depășiți 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire este mai bine sa faceti pauze si sa lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns util. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care creează căldură.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Weiterlesen:
Volanul meu este blocat pe Volvo S90, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию