Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea Volvo S60?

Una dintre cele mai frustrante complicații care pot apărea la un Volvo S60 este să vedem creșterea indicatorului de temperatură. Adevărul este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un semn că Volvo S60 dvs. se încălzește. Dacă vă aflați în această circumstanță, ați făcut bine să verificați acest link de pagină web, deoarece vă vom ajuta să identificați cauza și să înțelegeți declanșatorul. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom analiza explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și pericolele pe care le executați și, în continuare, ce soluții sunt disponibile pentru a elimina acest fenomen.

De ce Volvo S60 meu se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Volvo S60 care se încălzește este un indicator al unei probleme majore. Nu ar trebui să vă gândiți că o veți descurca mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să răniți ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. In realitate, dacă Volvo S60 se încălzește și continui să conduci, riști pur și simplu să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care provoacă căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate dăuna pieselor motorului. Dacă vedeți că fum alb începe să iasă din motor și întâmpinați o pierdere de putere, Volvo S60 se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele încălzirii Volvo S60?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod regulat și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că verificați dacă există scurgeri. De asemenea, este de imaginat că garnitura de chiulasă este defectă, caz în care ar trebui să detectați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Scopul acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Volvo S60 dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  În ciuda faptului că această situație nu este atât de comună, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu substanțe impure, aripioarele sale de răcire nu își vor mai îndeplini rolul și în zilele caniculare Volvo S60 tau s-ar putea supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai funcționează

  Nu uitați să examinați starea și performanța ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de viteza Volvo S60, acesta are un rol important în răcirea motorului dvs. atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  Pentru a încheia, este de imaginat ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei sale de viață. În realitate, sarcina sa este să curgă lichidul de răcire în tot circuitul, în cazul unor probleme, această acțiune se oprește și Volvo S60 se încălzește. Acest lucru ar putea fi cauzat de o curea defectă care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul dvs., mergeți la garajul dvs. de service.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Volvo S60?

Pe lângă faptul că ai verificat toate piesele auto care ar putea cauza încălzirea ta Volvo S60, va trebui să iei deciziile corecte pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să mergi la mecanicul tău.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura produsă de motor. Pe de altă parte, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Volvo S60.

 • Opriți motorul Volvo S60 dacă atingeți sau depășiți 100°:

  Nu vă grăbiți, într-o circumstanță de supraîncălzire, este mai bine să faceți pauze și să lăsați motorul să se răcească decât să-l împingeți și să riscați să vă spargeți.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și invers, opriți aparatul de aer condiționat care produce căldură.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda la Volvo S60
Ссылка на основную публикацию