Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ce cauzează supraîncălzirea mea Hyundai Kona?

Una dintre cele mai supărătoare probleme care pot apărea la un Hyundai Kona este observarea creșterii indicatorului de temperatură. Adevărul este că un gabarit care se ridică peste 90/100° este de obicei un indicator că Hyundai Kona dumneavoastră se încălzește. Dacă vă aflați în acest caz, ați făcut bine să faceți clic pe acest link pentru că vă vom ajuta să aflați cauza și să înțelegeți inducerea. Pentru a realiza acest lucru, la început, ne vom uita la explicațiile pentru supraîncălzirea motorului și riscurile pe care le expuneți și, în continuare, ce posibilități aveți la dispoziție pentru a elimina acest fenomen.

De ce Hyundai Kona mea se supraîncălzi? Care sunt riscurile?

Un Hyundai Kona care se încălzește este un semn al unei probleme semnificative. Nu ar trebui să vă gândiți că vă veți ocupa mai târziu pentru că, dacă o faceți, riscați să răniți ireversibil motorul mașinii dumneavoastră. Intr-adevar, dacă Hyundai Kona se încălzește și continui să conduci, practic riști să spargi motorul mașinii tale. Un motor cu ardere internă funcționează prin ardere, care declanșează căldură. Această căldură trebuie controlată deoarece poate deteriora piesele motorului. Dacă vedeți fum alb care începe să iasă la suprafață din motor și puteți simți o pierdere de putere, Hyundai Kona dvs. se încălzește și vă răniți motorul, trebuie să vă opriți.

Care sunt cauzele unei încălziri Hyundai Kona?

 • O scurgere în sistemul de răcire

  Dacă rămâneți fără lichid de răcire în mod repetat și umpleți regulat sistemul, este posibil să aveți o scurgere, așa că inspectați sistemul dumneavoastră pentru scurgeri. De asemenea, este plauzibil că garnitura de chiulasă este defectă, în acest caz ar trebui să observați „maioneză” în zona capacului uleiului de motor.

 • Un caloristat mort

  Sarcina acestei piese este de a porni răcirea motorului numai atunci când motorul este la temperatura optimă, dacă acesta este deteriorat, lichidul de răcire nu va ajunge niciodată la motor și Hyundai Kona dumneavoastră se va încălzi. Verificați starea acestuia.

 • Un radiator blocat

  Chiar dacă această împrejurare nu este atât de comună, dacă radiatorul tău este foarte murdar sau înfundat cu impurități, aripioarele sale de răcire nu își vor mai finaliza activitatea, iar în zilele călduroase Hyundai Kona se poate supraîncălzi.

 • Un ventilator care nu mai functioneaza

  Asigurați-vă că verificați starea și funcționarea ventilatorului dvs., pe lângă aerul produs de turația Hyundai Kona dvs., acesta are o sarcină importantă în a vă răci motorul atunci când trebuie să fie releul atunci când conduceți mai încet. În eventualitatea unei avarii și a călătoriei cu viteză mică, mașina dumneavoastră se va încălzi inevitabil.

 • O pompă de apă deteriorată

  În concluzie, este plauzibil ca pompa ta de apă să fie la sfârșitul duratei de viață. Într-adevăr, sarcina sa este să curgă lichidul de răcire pe tot circuitul, în caz de defecțiune, această acțiune se oprește și Hyundai Kona dumneavoastră se încălzește. Acest lucru se poate datora unei curele defectuoase care v-a deteriorat pompa. Dacă acesta este cazul tău, mergi la garaj.

Cum pot rezolva problema încălzirii unui Hyundai Kona?

În plus, după ce ai inspectat toate piesele care ar putea cauza încălzirea ta Hyundai Kona, va trebui să iei rezoluțiile potrivite pentru a limita riscurile în cazul în care vehiculul tău se încălzește și nu ai altă soluție decât să mergi acasă sau să pleci. la mecanicul tău auto.

Aici sunt câteva sfaturi dacă mașina ta se supraîncălzi:

 • Reduceți turația motorului, dar nu și viteza:

  Reducerea turației motorului vă va permite să limitați căldura produsă de motor. Cu toate acestea, încercați să rămâneți în treapta a 5-a la 70/80 km/h pentru a avea un flux natural mare de aer pentru a controla încălzirea Hyundai Kona.

 • Opriți motorul Hyundai Kona dacă depășiți 100°:

  Nu va grabiti, intr-un caz de supraincalzire este mai bine sa faceti pauze si sa lasati motorul sa se raceasca decat sa il impingeti si sa riscati sa se rupa.

 • Porniți încălzitorul:

  Pornirea încălzitorului vă va permite să evacuați o parte din căldura din blocul motor, este un răspuns eficient. Și dimpotrivă, opriți aparatul de aer condiționat care generează căldură.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Hyundai Kona, accesați categoria noastră Hyundai Kona.

Weiterlesen:
Cum scot janta pe Hyundai Kona?
Legătura cu publicația principală