Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Volkswagen-ul meu California, ce pot face?

Fie că este vorba de a verifica nivelurile de lichid ale mașinii tale, de a face service, de a adăuga lichid de spălare a parbrizului sau de a înlocui bateria auto, este necesar să menții motorul motorului în bune condiții. Dar, se poate întâmpla ca capota Volkswagenului dvs. California nu vrea să se deschidă, în acest caz, care sunt opțiunile dvs.? Aceasta este exact problema la care vom răspunde astăzi și vă vom ajuta să ieșiți din această poziție iritante. Pentru a face acest lucru, vom vedea ce poate fi declanșatoarele unei capote blocate pe Volkswagen California și atunci care sunt posibilitățile de a rezolva această problemă.

De ce mi s-a blocat capota pe Volkswagen California? Care sunt posibilitățile de a-mi deschide capota?

După cum am descris mai înainte, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Volkswagen California, și ce posibilități puteți executa pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Volkswagen California spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Volkswagenului dumneavoastră California din cauza cablului de deschidere. Într-adevăr, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la motor se poate prăbuși odată cu trecerea timpului sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Deși acest lucru este destul de neobișnuit la mașinile mai noi, nu este imposibil să fii victima acestei probleme, mai ales atunci când există umiditate excesivă în locația în care folosești Volkswagen California. Dacă acesta este cazul, există puține opțiuni disponibile și să mergi la mecanicul tău motor pare cea mai eficientă și mai practică abordare. Va trebui să scoateți grila din față a Volkswagenului dumneavoastră California pentru a avea acces la încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca găsiți porțiunea ruptă a cablului capotei Volkswagen California, scăpați de el din habitaclu și din partea compartimentului motor și înlocuiți-l.

Cum să deschid capota Volkswagenului meu California, indiferent dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua situație care poate genera a capota blocată pe Volkswagen California. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a încheia procedura de deschidere a capacului mașinii tale. În timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În acest scenariu, a soluția este să folosiți cleme multifuncționale și în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau partea nerăsucită a pârghiei și trageți-o cu putere.. Aceasta va deschide capota blocată a Volkswagen California. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau înlocuiți-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen California?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Volkswagen California

.

Înainte de ultima cauză a a capota blocată pe Volkswagen California, este posibil să fiți victima unui cablu care începe să aibă un pic de joc. Într-adevăr, cel Sistemul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Volkswagen California la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi pe măsură ce trece timpul. Pentru a remedia această problemă o dată pentru totdeauna, există o singură opțiune, înlocuiți cablul de deschidere a capotei Volkswagen California. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri unui prieten sau rudă să te ajute. Poziționați persoana în fața Volkswagen California care ține maneta în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca oricând să o faceți ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergeți la garajul dvs. de service.

Capota Volkswagenului meu California sa blocat

.

În cele din urmă, ultimul caz este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. In acest caz, pentru a debloca capota Volkswagen California, poziționați pe cineva în fața autovehiculului. Și oricine apasă moderat pe capota Volkswagen California, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen California, accesați categoria noastră Volkswagen California.

Weiterlesen:
Motor fierbinte zdrăngănind pe Volkswagen-ul meu California
Legătura cu publicația principală