Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Toyota FJ Cruiser, ce pot face?

Fie că este vorba de verificarea nivelurilor de lichid ale mașinii, schimbarea uleiului, adăugarea lichidului de spălare a parbrizului sau înlocuirea bateriei mașinii, este vital să mențineți motorul în condiții bune. Deși, se poate întâmpla că capota Toyota FJ Cruiser nu vrea să se deschidă, în astfel de cazuri, ce opțiuni aveți? Tocmai aceasta este intrebarea la care vom raspunde in acest articol si va ajuta sa iesiti din aceasta pozitie iritante. Pentru a face acest lucru, vom descoperi ce poate fi declanșatoarele unei capote blocate pe Toyota FJ Cruiser și atunci care sunt posibilitățile de a remedia această problemă.

De ce mi s-a blocat capota pe Toyota FJ Cruiser? Care sunt posibilitățile de a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit anterior, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Toyota FJ Cruiser, și ce posibilități puteți executa pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Toyota FJ Cruiser spart

Scenariul primului caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Toyota FJ Cruiser din cauza cablului de deschidere. De fapt, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la capotă se poate destrăma pe măsură ce trece timpul sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Deși acest lucru este destul de rar la mașinile mai noi, nu este de neconceput că ați putea fi victima acestei probleme, mai ales când există umiditate excesivă în regiunea în care utilizați Toyota FJ Cruiser. Dacă acesta este cazul, există puține opțiuni pentru dvs. și a merge la mecanicul dvs. auto pare cea mai simplă și mai practică abordare. Va trebui să scoateți grila din față a Toyota FJ Cruiser pentru a avea acces la încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca aflați porțiunea ruptă a cablului capotei Toyota FJ Cruiser, scoateți-l din habitaclu și din partea compartimentului motor și schimbați-l.

Cum să deschid capota Toyota FJ Cruiser-ului meu, indiferent dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua situație care poate provoca a capota blocată pe Toyota FJ Cruiser. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a pune capăt acțiunii de deschidere a capacului mașinii tale. După ceva timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În acest scenariu, a tratamentul este să folosiți cleme multifuncționale și, în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau secțiunea nerăsucită a pârghiei și trageți-o cu putere.. Aceasta va deschide capota blocată a Toyota FJ Cruiser. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau schimba-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Toyota FJ Cruiser?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Toyota FJ Cruiser

.

Înainte de ultimul declanșare a unui capota blocată pe Toyota FJ Cruiser, este posibil să întâlniți un cablu care începe să aibă un pic de joc. De fapt, cel mecanismul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Toyota FJ Cruiser la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi pe măsură ce trece timpul. Pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna, există o singură alternativă, schimbați cablul de deschidere a capotei Toyota FJ Cruiser. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri un prieten sau o rudă să te ajute. Poziționați persoana în fața Toyota FJ Cruiser care ține maneta în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, poți oricând să încerci ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi în garaj.

Capota Toyota FJ Cruiser-ului meu sa blocat

.

În cele din urmă, ultima împrejurare este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. In acest caz, pentru a debloca capota Toyota FJ Cruiser, poziționați pe cineva în fața autovehiculului. Și oricine apasă moderat pe capota Toyota FJ Cruiser, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Toyota FJ Cruiser, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota FJ Cruiser.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Toyota FJ Cruiser?
Legătura cu publicația principală