Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Toyota Auris 2, ce pot face?

Fie că este vorba de a verifica nivelurile de lichid ale mașinii, de a face service, de a adăuga lichid de spălare a parbrizului sau de a înlocui bateria auto, este esențial să vă mențineți motorul în bune condiții. Dar, se poate întâmpla ca capota Toyota Auris 2 nu vrea să se deschidă, în astfel de cazuri, ce opțiuni aveți? Tocmai aceasta este preocuparea la care vom răspunde astăzi și vă vom ajuta să ieșiți din această situație supărătoare. Pentru a face acest lucru, vom descoperi ce poate fi cauzele blocării capotei pe Toyota Auris 2 și atunci care sunt soluțiile pentru a rezolva această problemă.

De ce mi s-a blocat capota pe Toyota Auris 2? Care sunt soluțiile pentru a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit mai devreme, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Toyota Auris 2, și ce soluții aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Toyota Auris 2 spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Toyota Auris 2 din cauza cablului de deschidere. De fapt, odată cu uzura sau ca urmare a unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la motor se poate destrama după ceva timp sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. În ciuda faptului că acest lucru este destul de rar la mașinile mai noi, nu este de neconceput că ați putea fi victima acestei probleme, mai ales atunci când există umiditate excesivă în zona în care utilizați Toyota Auris 2. Dacă acesta este cazul, există puține soluții existente pentru tine și mergi la mecanicul tău pare a fi cea mai ușoară și mai practică metodă. Va trebui să scoateți grila din față a Toyota Auris 2 pentru a accesa încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca identificați porțiunea ruptă a cablului capotei Toyota Auris 2, scăpați de el din habitaclu și din partea compartimentului motor și înlocuiți-l.

Cum să deschid capota Toyota Auris 2, chiar dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua posibilitate care poate provoca a capota blocată pe Toyota Auris 2. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a pune capăt acțiunii de deschidere a capacului mașinii tale. În timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În această situație, a tratamentul este de a folosi cleme multifuncționale și în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau porțiunea nerăsucită a pârghiei și trageți-l cu forță.. This will open the locked bonnet of your Toyota Auris 2. Then if it is twisted, try to straighten it with your pliers. Or replace it with a new one.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Toyota Auris 2?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Toyota Auris 2

.

Înainte de ultima cauză a a capota blocată pe Toyota Auris 2, este posibil să fiți victima unui cablu care începe să aibă un pic de joc. În adevăr, Sistemul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Toyota Auris 2 la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi după ceva timp. Pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna, există o singură opțiune, înlocuiți cablul de deschidere a capotei Toyota Auris 2. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri unui prieten sau rudă să te ajute. Poziționați persoana în fața Toyota Auris 2 care ține maneta în jos, de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca oricând să o faceți ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi în garaj.

Capota Toyota Auris 2 s-a blocat

.

În cele din urmă, ultima împrejurare este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. In aceasta instanta, pentru a debloca capota Toyota Auris 2, poziționați pe cineva în fața mașinii. Și oricine apasă moderat pe capota Toyota Auris 2, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Auris 2, aruncați o privire la categoria Toyota Auris 2.

Legătura cu publicația principală